Tess Poshumus behaalt in top 4

Tess Poshumus behaalt in top 4

Tijdens het jaarlijkse cocktailevenement Tales of de Cocktail, zijn zaterdag 21 juli de Spirited Awards uitgereikt. Tess Posthumus behaalde een top vier plaats in de categorie ‘International Bartender of the Year’.

Joe Schofield van de Tippling Club (Singapore) werd tot winnaar verkozen. Met haar top 4 plaats is Posthumus wederom de beste vrouwelijke bartender ter wereld.

Posthumus vanuit New Orleans: "Joe is een geweldige bartender, dus het is absoluut geen schande om van hem te 'verliezen'. Zijn bar is een absolute must-visit als je Singapore bezoekt. Ik ben hartstikke blij met die top 4 plaats, al hoop ik de echte award alsnog ooit te pakken. Dat zou voor mezelf, maar ook voor de vrouwen in de industrie heel veel betekenen. De komende tijd ga ik verder met het ontwikkelen van workshops in mijn bar Flying Dutchmen Cocktails, komt de Engelstalige versie van Cocktails met Tess eind september uit en schrijf ik aan een nieuw boek over jenever. Vervelen ga ik me dus niet."

Beste nieuwe internationale cocktailbar
Het was het derde achtereenvolgende jaar dat Posthumus kans maakte op de titel ‘International Bartender of the Year’. Daarnaast behaalde de Amsterdamse bar Flying Dutchmen Cocktails, die ze begin dit jaar samen met Timo Janse opende een top 10 plek in de categorie 'Best New International Cocktail Bar'.

De winnaars van alle categorieën:
Best International Bar Team - The American Bar, The Savoy, London
International Bartender of the Year - Joe Schofield, Tippling Club, Singapore
Best International Brand Ambassador - Ian Burrell, Global Rum Ambassador
Best International Cocktail Bar - Happiness Forgets, London
Best International High Volume Cocktail Bar - The Clumsies, Athens
Best International Hotel Bar - The American Bar, The Savoy, London
Best International Restaurant Bar - Sager & Wilde, London
Best New International Cocktail Bar - Coupette, London

Artikel delen