Duni Benelux

Al meer dan 60 jaar creëert Duni Benelux sfeer aan tafel. Bij Duni ontwikkelen we innovatieve, praktische en duurzame tafelaankledingsconcepten en creatieve verpakkingsoplossingen voor horeca, zorg en event professionals. Of u nu een restaurant, hotel, take away, cateringbedrijf runt of in de zorg actief bent, Duni staat garant voor vernieuwende concepten boordevol inspiratie, voor elke gelegenheid en ieder budget.

Alle vrijheid

De Duni collectie biedt u alle vrijheid. De vrijheid om bewust milieuvriendelijk te zijn. De vrijheid om al uw creatieve ideeën te realiseren voor iedere gelegenheid. De vrijheid om praktisch en veilig te werken. Wij helpen u graag nieuwe manieren en concepten te ontdekken om uw bedrijf op de kaart te zetten en uw gasten te verwennen.

duni benelux tafelDe juiste sfeer op tafel

Creëer in een handomdraai de juiste sfeer aan tafel, zowel binnen als op uw terras en zorg voor een unieke beleving voor uw gasten! Met onze milieuvriendelijke materialen hoeft u niet meer te kiezen tussen het creëren van de juiste sfeer en veilig genieten aan tafel met respect voor het milieu.

Wij zijn trots op ons assortiment servetten en tafelaankleding in diverse kwaliteiten, die milieuvriendelijk zijn en bovendien het OK compost en FSC kwaliteitslabel dragen! Duni producten zorgen altijd voor prachtig gedecoreerde tafels met respect voor het milieu. Dat is goed nieuws voor uw gasten en de natuur! Ga voor duurzaamheid!

Binnen de Duni Group voeren we twee merken: Duni en BioPak.

DUNI

Ons gehele aanbod is ontworpen om een duurzame goodfoodmood te creëren, waarin onze jarenlange specialisatie in materialen en design duidelijk zichtbaar is. Duni voegt waarde toe overal waar mensen eten en drinken bereiden, serveren en ervan genieten.

BIOPAK

BioPak biedt duurzame maaltijdverpakkingen voor bedrijven die het milieu willen beschermen en behouden voor huidige en toekomstige generaties. BioPak werkt aan een wereld zonder afval en een betere toekomst voor onze planeet.

De meeste producten in het assortiment kunnen bedrukt worden met uw naam en/of logo.

Met Duni creëert u uw eigen “goodfoodmood” op ieder moment. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Ons ervaren team helpt u graag verder! Waarmee kunnen we u helpen?