[Geopend] El Pibe in Amsterdam

La Familia opent El Pibe (het jochie), een Latino foodbar. 

Het nieuwste concept van La Familia. El Pibe, is een knusse, sfeervolle urban bar & cocina, gevestigd aan de Westerstraat in Amsterdam. De mannen achter La Familia, Vincent en Thomas Uzcudun zijn ook bekend van bar-restaurants Salmuera en Roses by SAL. 

Kleine hapjes
Waar de twee andere restaurants van de broers inspiratie halen uit het Latijns Amerikaanse platteland en het glorieuze Latijns-Amerika uit de jaren 20, gaat het kleurrijke El Pibe naar de Zuid-Amerikaanse steden voor ingevingen. De kaart staat geheel in het teken van ‘sharing is caring’ en bestaat uit een heerlijke selectie kleine hapjes. De onvergetelijke Nikkei ceviche of de vega variant, op basis van een smaakvolle Portobello, zijn goed te combineren met de vertrouwde Argentijnse carnes. Probeer de custom-made cocktailkaart, met de huisgemaakte Bourboncello of proef een van de zorgvuldig geselecteerde

Latijns-Amerikaans 
Bij El Pibe komen verschillende Latijns-Amerikaanse invloeden spelenderwijs samen. Naast diner opent El Pibe ook zijn deuren voor brunch, op zaterdag en zondag. La Familia is verantwoordelijk voor de succesvolle Latijns-Amerikaans restaurants Salmuera en Roses by Sal. De gebroeders Uzcudun, Vincent en Thomas, zijn vastberaden om de passie en de diversiteit van de Latino cultuur te delen en brengen al meer dan vier jaar een uniek arsenaal aan culinaire invloeden van hun originele afkomst.

Kijk hieronder voor sfeer- en foodfoto's. 

Reacties

Reactie toevoegen