Gold&Green

Je kunt er niet omheen: mensen eten steeds minder vlees. Kunnen zij al bij jouw horecazaak terecht? Met Pulled Oats® van Gold&Green zet je makkelijk meer vega(n) gerechten op je menukaart.

Verrassend veelzijdig

pulled oats gold&green

Pulled Oats® is een nieuw plantaardig alternatief voor vlees uit Finland met een geweldige bite. Het is 100% plantaardig en gemaakt van haver, tuinbonen en erwten. Jij brengt het helemaal zelf op smaak, want de vezelachtige structuur neemt perfect smaken op. Pulled Oats® is dus een ideaal basisingrediënt voor vega-gerechten met je eigen signatuur.

Winnaar Horeca award

In 2020 is Pulled OatsÒ  van Gold&Green is uitgeroepen tot winnaar van de Horecava Innovation Award. De jury was zo enthousiast over Pulled Oats, dat zij dit product tot overall winnaar hebben uitgeroepen: “Dit product is kenmerkend voor de maatschappelijke discussie rondom verantwoorder eten, waarbij het duurzaamheidselement in hoge mate aanwezig is. Het product kunnen we betitelen als een "Game Changer" waarbij de technologische innovatie opvalt. In de huidige markt steekt dit product boven het maaiveld uit.”

Over Gold&Green

Gold&Green Foods Ltd is opgericht om mensen te helpen om duurzaam, voedzaam en lekker te eten. Dit doet Gold&Green met Pulled Oats, een plantaardige eiwitbron. Pulled Oats is uitgevonden door de Finse Maija Itkonen en Reetta Kivelä. Sinds 2016 is onderdeel van Paulig, een internationaal familiebedrijf met 2.000 werknemers in 15 landen. Alles draait om ‘For a life full of flavour’: sinds 1876 produceert Paulig kwalitatieve producten op het gebied van koffie en kruiden in zowel retail als out of home. In Nederland vertegenwoordigd Paulig naast Gold&Green ook het merk Santa Maria met een complete range aan producten voor de Tex Mex keuken