Guestplan

Meer gasten, betere reserveringen. Dat is waar het om gaat bij Guestplan. Guestplan is een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. 

Ontdek waarom toonaangevende restaurants en ketens wereldwijd op ons vertrouwen.

Onze missie

De missie van Guestplan is het verbeteren van de efficiëntie en winstgevendheid van restaurants en tegelijkertijd een betere gastervaring op te bouwen.

Over Guestplan

Guestplan is een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem, dat is ontworpen om meer gasten aan te trekken en de efficiëntie van restaurants te verbeteren. Oorspronkelijk opgericht onder de naam eTender in 2006 door Bas van 't Wout, werd het platform in 2019 omgedoopt tot Guestplan. In minder dan een jaar na de lancering werd het platform een van de meest vertrouwde reserveringsoplossingen in Nederland. Guestplan breidde later uit tot een iOS-app en een desktopplatform (beschikbaar via Guestplan Pro), waardoor de mogelijkheden van de software verder werden uitgebreid. Guestplan was ook een van de eerste Reserve met Google-partners, die gratis toegang bood voor abonnees. Vandaag de dag wordt Guestplan gebruikt in meer dan 34 landen, ter ondersteuning van restaurants op internationale schaal. Bij elke stap werken de achter-de-schermen-ontwikkelaars van Guestplan hands-on samen met restauranteigenaren, managers en bedienend personeel om relevante en gebruiksvriendelijke functies te ontwikkelen. Terwijl de restaurantindustrie blijft evolueren, staat Guestplan klaar om je reserveringen te verhogen, je efficiëntie te verbeteren en uiteindelijk je restaurant te laten groeien.

Aan de slag!

Wil jij ontdekken wat Guestplan voor jouw restaurant kan betekenen? Start vandaag direct met een gratis proefperiode van 30 dagen. Wij nemen je mee in de wereld van Guestplan, we helpen bij het overstappen, en staan voor je klaar. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Sign up!

Het voordeel van Guestplan

Of je nu al een reserveringssysteem gebruikt of geïnteresseerd bent om ermee aan de slag te gaan; Guestplan biedt ongeëvenaarde kosteneffectiviteit, brede mogelijkheden en een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen voor vragen.

Stuur een mail naar hello@guestplan.com

guestplan banner

Adres

Guestplan

Keizersgracht 188 1016 DW Amsterdam
T: 020-7793839

Product

Guestplan

Guestplan is een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Scan de QR-code hiernaast of klik op deze link en bekijk het reserveringssysteem van Guestplan.