Guestplan

100% gastvrij, betaalbaar en optimaal gebruiksgemak. Dat is waar het bij Guestplan om draait. Al ruim 15 jaar biedt Guestplan een 360° reserveringssysteem voor restaurants met gebruiksvriendelijke functies die online reserveringen, tafelbeheer, plattegronden en meer ondersteunen. Wereldwijd werken toonaangevende restaurants en ketens met het digitale reserveringssysteem van Guestplan waarmee ze hun reserveringen visualiseren in onze interactieve en gemakkelijke overzichten.
 

Al 15 jaar marktleider

Sinds 2006 wordt Guestplan (eTender) erkend als een van de eerste, de beste en de meest gebruikte reserveringsplatforms voor restaurants. Oorspronkelijk opgericht onder de naam eTender in 2006, werd het platform in 2019 na een intensieve rebranding bekend onder de naam Guestplan. Het platform is sinds de oprichting marktleider en blijft zich onderscheiden. Guestplan breidde al snel uit tot een iOS-app en een desktopplatform (beschikbaar via Guestplan Pro), waardoor de mogelijkheden van de software verder werden uitgebreid. Guestplan was een van de eerste Reserve met Google-partners, die gratis toegang bood voor abonnees. Vandaag de dag wordt Guestplan gebruikt in meer dan 34 landen, ter ondersteuning van restaurants op internationale schaal.

Gebruiksvriendelijke functies

Bij elke stap werken de ontwikkelaars van Guestplan hands-on samen met horecaondernemers, managers en bedienend personeel om relevante en gebruiksvriendelijke functies te ontwikkelen. Terwijl de horeca blijft evolueren, staat Guestplan klaar om reserveringsaantallen te verhogen en efficiëntie te verbeteren waardoor inspelen op de huidige markt voor iedere horecaondernemer mogelijk blijft.

Aan de slag!

Wil jij ontdekken wat Guestplan voor jouw restaurant kan betekenen? Start vandaag direct met een gratis proefperiode van 30 dagen. Wij nemen je mee in de wereld van Guestplan, we helpen bij het overstappen, en staan voor je klaar. Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.

Het voordeel van Guestplan

Of je nu al een reserveringssysteem gebruikt of geïnteresseerd bent om ermee aan de slag te gaan; Guestplan biedt ongeëvenaarde kosteneffectiviteit, brede mogelijkheden en een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface. We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen voor vragen.

Stuur een mail naar hello@guestplan.com