KETEL 1

Jenever is verjongd. Steeds meer trendsetters van 25-40 jaar ontdekken de gelaagde, pure smaak van deze oer-Hollandse gedistilleerde drank. KETEL 1 is veruit het bekendste en populairste merk en verfrissend in de mix. De in 2020 geïntroduceerde Hard Lemonade mix maakt een ware opmars. Dus wat voor zaak je ook hebt, met KETEL 1 heb je er 1 in huis die bij iedereen in de smaak valt.

KETEL 1 For All

ketel 1 classic

De introductie van Hard Lemonade is onderdeel van de nieuwe merkstrategie KETEL 1 For All, gericht op een jongere doelgroep. Hiermee kijken we vooruit zonder onze rijke geschiedenis te vergeten en laten we zien dat jenever tijdloos is en elke generatie kan aanspreken.

KETEL 1 draagt daarbij het cijfer 1 met trots. De zachte en zuivere jenever waar natuurlijke ingrediënten, ambacht en rekening houden met elkaar op nummer 1 staan. Een graag geziene gast: thuis, in kroegen, clubs, restaurants en natuurlijk op festivals.

KETEL 1 Matuur is de gerijpte jenever naast KETEL 1 Jenever. Een speciale blend op basis van gelagerde granen-eau-de-vie, jeneverbessen en kruiden. Deze blend komt langzaam op smaak in eikenhouten fusten. Heerlijk puur of in een verrassende mix met koffie, de Dutch Coffee.

Sinds 1691 staat er 1 familie achter KETEL 1, de familie Nolet. Elke generatie heeft bijgedragen aan de rijke geschiedenis van het merk. De 1 van KETEL 1 staat ook voor samenkomen. Avonturen beleven, herinneringen ophalen én nieuwe maken. Iedereen is anders. Maar samen zijn we 1.

KETEL 1 beleving in de horeca

ketel 1 hard lemonade lemon syrupKETEL 1 Hard Lemonade is een mix-drank, die zich heel goed leent om samen van te genieten. Horecapartners die KETEL 1 op de menukaart voeren, ondersteunen wij met een uitgebreid pakket (tailormade) POS-materiaal. Voor KETEL 1 Hard Lemonade is dit inclusief de gewilde en margerijke pitcher. Deze levert bovendien minder bewegingen voor horecapersoneel op en is daarmee corona proof. Het KETEL 1 Matuur Dutch Coffee POS-pakket bevat onder andere Dutch Coffee glazen.

Ook bieden we ondersteuning bij activaties met de inzet van mobiele KETEL 1 barren en waar mogelijk de KETEL 1 Hard Lemonade truck, die aankomende zomer zal rijden langs verschillende hotspots in Breda, Den Haag en Rotterdam.

En graag bieden we horeca partners de voordelen van de NOCTO app, een tool die sharen/posten op social media beloond met “nocto’s”, die gasten kunnen besteden bij de inmiddels ruim 200 deelnemende horeca zaken. Als horeca deelnemer kun je via de Nocto app acties en toekomstige events highlighten. Bovendien toont de app realtime waar het druk is en levert zo een bijdrage aan optimaal gebruik van de horeca-capaciteit en vrije tijd van bezoekers.

nolet distillery ketel 1

1 waar je welkom bent

Met je team of relaties zelf de kwaliteit van KETEL 1 ervaren en in onze rijke familiegeschiedenis duiken? Van harte welkom in onze online rondleiding, op afspraak elke werkdag mogelijk.

Over KETEL 1 en Nolet Distillery

KETEL 1 is geïnspireerd door de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam: distilleerketel nummer 1. Sinds 1691 stookt de familie Nolet in Schiedam gedistilleerde dranken. De productrange omvat KETEL 1 Jenever en KETEL 1 Matuur, Ketel One Vodka, Ketel One Botanicals en Nolet’s Gin. Inmiddels is de elfde generatie Nolet aan het roer: broers Carel en Bob Nolet.

Bekijk de Hard Lemonade videos van Ketel 1:

qr code hard lemonade filmpjes

Instagram: KETEL1_official

Facebook: Ketel1Jenever

Foto's

Video's

Adres

Nolet Distillery B.V.

Postbus 38, 3100 AA Schiedam Bezoekadres: Hoofdstraat 14, 3114 GG Schiedam
T: 010 - 246 29 29

Product

hard lemonade in a pitcher ketel 1

KETEL 1 SHAKE OFF: Create The Best Hard Lemonade

KETEL 1 Hard Lemonade is een frisse mix, waarin de zachte en zuivere smaak van KETEL 1 Jenever wordt gecombineerd met citroensiroop, bruisend water en een schijfje citroen en limoen. Deze nieuwe mix wordt steeds populairder bij twintigers en dertigers. Heeft jouw horecateam de beste mix-skills voor de nieuwste smaakhit? Pitch je Hard Lemonade mix en maak met je team kans op de hoofdprijs van € 2.000,-! Meld je team uiterlijk 20 februari aan op ketel1shakeoff.nl