Tuincentrum Eurofleur

Het grootste tuincentrum van Midden-Nederland

Lichtletters-Huren.nl

Lichtletters, van oorsprong ook wel ‘marquee-letters’ of ‘circus-letters’ genoemd, zijn terug van weggeweest. Al jarenlang dragen zij als karakteristieke decoratie bij aan o.a. (inter)nationale festivals.

OAMKB Horeca, Online administratie & adviesbureau

OAMKB Horeca, het ONLINE ADMINISTRATIE & ADVIESBUREAU voor de horeca

Cool-Spot Fresh Technology

Cool-Spot is een open koelsysteem, onder meer voor het koud buffet en de koude kant van de warme keuken, maar ook als alternatief voor de geconditioneerde ruimte.

Horecarama BV

HorecaRama is een groothandel in horeca apparatuur en horeca benodigdheden. Bestellen kan via de webshop op www.horecarama.nl en in onze showroom te Rotterdam.

Hygienecodeonline.nl

Wat is Hygiënecode Online?

WonderButler

Door WonderButler kunt u eindelijk gebruik maken van de mogelijkheden die smartphones en uw Hospitality Smart TV's en u en uw gasten biedt. WonderButler versterkt de band tussen gast en hotel, helpt hotels betere reviews te verkrijgen en verhoogt de omzet ook nog eens aanzienlijk.

Driessen Food

Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen.

APS Glass & Bar Supply B.V.

Groothandel voor horeca Nederland. Groot assortiment in barbenodigdheden, stijlvol & duurzaam glaswerk, disposables, porselein, bestek en keukenmaterialen. Beschrijving

Farm Frites International B.V.

Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers. Die het leuk vinden er dag in, dag uit voor te zorgen dat die aardappelen meteen vers verwerkt kunnen worden. Dat merk je en dat zie je aan alles. En...je proeft 't.

Candra Hospitality

Candra Hospitality is opgericht in 2015 en gevestigd in Amsterdam. Ons bedrijf richt zich op de hospitality & leisure branche. Daarbij bieden wij een totaalaanbod van producten & diensten om u geheel te ontzorgen. Onder producten vind u een greep uit ons assortiment.

RoomRaccoon

Alles-in-één cloud-based hotel management software voor je hotel, appartement of B&B. RoomRaccoon maximaliseert je omzet, organiseert je boekingen, houdt overzicht over je gasten en sluit overboekingen uit. ✔PMS ✔Channel Manager ✔Booking Engine

Bier&cO

Het begon 25 jaar geleden, met Amsterdamse krakers die liever biertjes dronken van lokale Belgische brouwers dan van grote bierhandelaren. Na een strooptocht op het Belgische platteland keerden ze met een volgeladen busje terug naar Nederland.

Tork

Tork - onderdeel van SCA. Het merk Tork biedt professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën.

Hakvoort Professional

Als gedegen onderneming richten wij ons op kwaliteit en service en gaan wij alert om met de laatste ontwikkelingen binnen de horeca.

De Monnik Dranken B.V.

De Monnik Dranken is een drankengroothandel en familiebedrijf uit Oldenzaal dat zich al enkele generaties voortzet. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en heeft 65 medewerkers in vaste dienst.

Chaud Devant Original Chefwear

Chaud Devant is een jong en dynamisch kokskledingmerk dat altijd in beweging is en op zoek naar nieuwe ideeën en trends. Het resultaat vindt u terug in onze collectie: trendy, eigentijds, innovatief en professioneel. Kortom kokskleding waar iedere chef mee aan de slag kan!

Goos Horeca B.V.

Goos Horeca is aanbieder van horecameubilair, keukenapparatuur en kleingoed. Van een volledig ingerichte professionele keuken tot een enkele magnetron en van glaswerk tot terrasstoelen, het is allemaal uit voorraad leverbaar en veelal direct uit de winkel mee te nemen.

Hanos Nederland

HANOS is de Internationale Horeca Groothandel en totaalleverancier voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt.  Met ons eigen distributienetwerk levert HANOS in heel Nederland, België en Duitsland.

SVH

SVH wil graag iedereen in de horeca voorzien van de kennis die nodig is om zich te ontwikkelen in zijn/haar beroep en de eigen vakbekwaamheid te verbeteren. Daarmee vergroten deze mensen hun carrièrekansen en verbetert het rendement van de bedrijven waar zij werken.

Design Electro Products

WE LIKE LIGHT AND SOUND BUT WE LOVE TO AMAZE DEP houdt zich inmiddels al meer dan 25 jaar bezig met het vertalen van techniek naar beleving. Het creëren van een omgeving waar je graag wilt zijn.

Homint

Homint is leverancier van horeca- en projectmeubilair en interieur. Het assortiment omvat onder andere talloze modellen en uitvoeringen van tafels, stoelen en clubfauteuils voor restaurant, cafés, kantines, hotels, catering en evenementen op locatie.