Adviesbureau Uitgerust

Uitgerust helpt uw klantenbestand en omzet te vergroten door uw accommodatie toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor een groeiende doelgroep binnen Nederland. Ruim 13% van de Nederlanders zijn minder mobiel. Wij geven passend en professioneel advies waardoor uw locatie vaak al door kleine aanpassingen volledig uitgerust is voor deze belangrijke doelgroep.

In een eerste contact leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn voor uw accommodatie. Duidelijk zal worden wat het u op kan leveren en waarom. Wanneer u er voor kiest van ons advies gebruik te maken doorlopen wij uw accommodatie aan de hand van onze uitgebreide checklist. Wij maken een rapport welke aanpassingen gedaan zouden kunnen worden en hoe dat het beste kan gebeuren zodat u een commercieel interessante groep kunt verwelkomen.

Het adviesrapport omvat informatie over hulpmiddelen en materialen, uitgetekend in de ruimte, handige tips, informatie over leveranciers, etc.
Wij gaan creatief, flexibel en vindingrijk om met de beperkingen van een gebouw.

Uitgerust beperkt zich niet alleen tot advies geven, maar kan u ook begeleiden bij de uitvoering van ons advies. In overleg met u bepalen wij van te voren hoever wij u in het proces begeleiden naar een toegankelijkere en gebruiksvriendelijkere accommodatie.

Vaak zijn grote ingrepen of verbouwingen helemaal niet nodig. Mogelijk zijn enkele minimale aanpassingen aan de infrastructuur al genoeg.
Wanneer de benodigde aanpassingen zijn toegebracht dan ontvangt u van ons het label Uitgerust! Dit chique label is absoluut een aanvulling voor uw accommodatie! Uw bedrijf zal vermeld en gevonden worden op onze website waar uw potentiële gasten zullen zoeken naar een geschikte locatie.

Een uitgerust advies laat groeien! Wacht niet langer en neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Foto's