BarryPriem.nl uw partner in Catering, Events & Management!

BarryPriem.nl is gespecialiseerd in Catering, Events & Management,

Al meer dan 25 jaar is Barry Priem onzichtbaar voor de gast maar zeer zichtbaar voor de opdrachtgevers en boekers van het evenement.
Op diverse gebieden heeft Barry Priem zich gespecialiseerd, ontwikkeld en blijven hier in door gaan!
Of het op gebied is van Catering, Evenementen en/of Management, u bent ons waarschijnlijk al meerdere keren ergens tegen gekomen. BarryPriem.nl heeft in het verleden tientallen producties ten uitvoer gebracht voor Toon aangevende cateraars, evenementen locaties, congressen en beurzen in Nederland. Ook in de Hotellerie is Barry Priem geen onbekende, bij diverse 4* en 5* sterren hotels heeft hij gediend als Manager zowel Operationeel als op Interim basis.

Barry Priem is iemand met no nonsens en hands on mentaliteit met maar één doel! De verwachtingspatroon van u en uw gasten, keer op keer te doen overtreffen!
Ook financieel denken wij graag mee in kosten besparing, omzet verhoging en rendement te creëren voor u en uw onderneming. Hospitality management is wat we ook graag doen. Wij komen bij uw onderneming langs en maken een Plan Van Aanpak samen met u op. Dit kan zijn om uw onderneming naar een nog hoger plan te tillen of om continuïteit te creëren/ te behouden. U vraagt, wij doen!

Catering by BarryPriem.nl:
Uw gehele catering kunnen wij verzorgen. of het nu voor 2 of 2000 personen is, wij doen dit al 25 jaar! Met onze eigen Toppers in de keuken en bediening gaan wij geen uitdaging uit de weg. Van ontbijt tot souper, van gemakkelijk en comfortabel tot het luxe van het luxe aan toe. Belevenis creëren is een standaard onderdeel van onze catering!
Velen zijn u al voor gaan! Vraag gerust naar onze referenties:)

Events by BarryPriem.nl:
Van product lancering, B2B, B2C, modelijn lancering u noemt het, wij hebben het al gedaan. Niets is ons te gek! Ons team van creatievelingen en ervaringsdeskundigen staan voor u klaar. Bij ons is alles onder één dak en maakt het schakelen in de diverse stadium van het ontwerpen van uw Droom evenement, dan ook extra leuk en makkelijk. Van een plan naar een uitkomst en alles wat erbij komt kijken, staan wij voor u klaar.

Management (Interim-Operationeel-Hospitality) by BarryPriem.nl:
Van nature uit is Management een expertise bij Barry Priem. Of het gaat om de uitvoering van een Evenement, Catering, Huwelijk, Uitvaart of een congres, wij hebben kunde en ervaring in het aansturen van grote groepen mensen om het klein mogelijkst detail te laten schijnen en fonkelen! Want het zijn de details die het hem doen en zich doen onderscheiden van de rest.

Ook heeft Barry Priem meerdere restaurants, hotels en evenementen locaties bij gestaan in de bedrijfsvoering en advies. Dit kan zijn om dat het financieel tegen zit en er meer rendement en omzet moet worden gemaakt, tot aan coachen en trainen van de medewerkers en management aan toe.

Kortom, BarryPriem.nl uw partner en specialist!
www.barrypriem.nl

Foto's

Vestigingen

Food and drinks

Nederland

BarryPriem.nl Postbus 952 4600 AZ Bergen op Zoom www.barrypriem.nl
T: +31 (0)638504463

Producten

Barry Priem

Catering, Events & Management

eten-drinken-belevenis-VIP-mobiele keuken-mobiele bar-personeel-management-koks-kelners-hostesses-cocktails-decoratie-begeleiding-huwelijken-congressen-diner-lunch-ontbijt-souper-festivals-service-feest-uitvaart
Management-Interim-Operationeel-Hospitality-Coachen-Training-Nieuwe persectieven