CWS Nederland

Al meer dan zestig jaar is CWS de expert op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Wij nemen dan ook graag de zorg voor de sanitaire hygiëne binnen uw bedrijf van u over.

Sociale en ecologische aspecten hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het ontwikkelen en aanbieden van Washroom apparatuur of het leveren en servicen van Dustcontrol matten - zowel mens als milieu profiteert van onze full service. Immers, als innovatieve leider, nemen we onze verantwoordelijkheid om milieuvriendelijke en hygiënische maatregelen over te brengen op de maatschappij.

We gaan graag een stap verder om u als ondernemer van dienst te zijn. Wist u bijvoorbeeld dat wij de CWS MKB desk hebben ontwikkeld? Hier kunnen we u als MKB’er extra service, kennis en voordeel bieden.

Producten

Sanitaire hygiëne

Hygiëne begint bij het handen schudden Slechts weinig mensen weten echter hoe belangrijk professionele producten en service voor sanitaire hygiëne zijn. CWS biedt een fullservicepakket aan kwaliteitsproducten voor sanitaire ruimtes. Hygiëne in een sanitaire ruimte van CWS betekent echter ook betrouwbaarheid: van het persoonlijk advies en de montage tot aan het verlenen van service. U heeft er geen omkijken meer naar. CWS heeft jarenlange ervaring in het leveren van sanitaire diensten en -producten. De innovatieve producten werden internationaal bekroond en dankzij het brede aanbod is er voor elke huisstijl een passende oplossing. Van het traditionele familiebedrijf tot de industriegigant, van klassiek rustiek tot strak en modern; CWS voelt zich overal thuis. Alle verschillende producten van CWS hebben een helder design en bieden voor elke sanitaire ruimte de perfecte oplossing, passend bij elke stijl en sfeer. CWS biedt een compleet gamma aan producten voor sanitair

Schoonloopsystemen

De entree is het visitekaartje van ieder bedrijf. De eerste indruk wordt hier bepaald: zo ziet de klant, bezoeker of medewerker direct dat het bij u wel goed zit. Door gebruik te maken van schoonloopmatten worden vuil, nattigheid en stof niet door het gebouw verspreid. De mat voorkomt glijpartijen en de vloer blijft zo langer mooi.

Ecoilet

Een innovatieve en duurzame oplossing voor de sanitaire ruimte is Ecoilet. Dit is een ‘groen’ concept dat duurzaamheid met design en betaalbaarheid combineert. Een Ecoilet toiletruimte is voorzien van een combinatie van milieuvriendelijke sanitaire producten, voorzien van verscheidene technieken om verspilling tegen te gaan. Met Ecoilet bent u zuinig op natuurlijke grondstoffen en op uw portemonnee. De keuze voor Ecoilet vergt geen extra investeringen, maar bespaart wel direct kosten. Zo is de besparing op schoon drinkwater alleen al zo´n 70%

Matdesigner

CWS helpt horeca-ondernemers graag nog een stapje verder door ze de kans te geven hun mat helemaal naar wens te ontwerpen. Onze matten bestrijden niet alleen vuil, maar ondersteunen ook uw huisstijl!

Met onze matdesigner kunt u zelf de grootte, kleur en opdruk van de mat bepalen. Zo onderstrepen onze matten de unieke huisstijl van uw bedrijf. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten: voor ieder idee en ieder interieur kunnen we een passende ontwerp maken.

ParadiseLine RVS

Het tijdloze, elegante en exclusieve materiaal geeft elke toiletruimte extra allure en past uitstekend bij verschillende materialen en kleuren. Het materiaal draagt bij aan een elegante sfeer, is duurzaam en gaat zeer lang mee. RVS is eenvoudig te reinigen en is geschikt voor vele toepassingen: van design-gerichte hotels en restaurants, voedselverwerkende bedrijven en keukens tot toiletruimtes in voetbalstadions en nachtclubs.