DDJ Media

DDJ Media bestaat uit een sterk team van enthousiaste mensen met kennis van verschillende disciplines. Deze lopen uiteen van branded muziek en beeld, tot het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. DDJ Media is gestart in 2005 met het ‘serveren’ van de juiste muziek op het juiste moment voor de juiste gelegenheid. Deze filosofie streven wij nog altijd na, in 2012 uitgebreid met beeld en de nieuwste communicatiemiddelen om de consumenten positief te beïnvloeden.

Producten

DDJ All-in-One Muziekcomputer

DDJ All-in-One

De DDJ AIO is een alles-in-1 muzieksysteem waarbij computertechniek, software en bediening in één plat beeldscherm zijn samengevoegd. De DDJ software wordt eenvoudig bediend met het touch screen beeldscherm. Dit maakt het muzieksysteem zeer compact waardoor er geen computerkast, toetsenbord of muis meer nodig is. De systemen zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik in iedere horecaomgeving.

DDJ Radio Muzieksysteem

DDJ Radio

DDJ Radio is ideaal voor gebruikers die graag op eenvoudige wijze de juiste muziek ten gehore willen brengen. Omdat de DDJ Radio wordt aangesloten op het internet of een lokaal netwerk, heeft u grote keuze uit diverse muziekstijlen en kunt u onafgebroken muziek afspelen. Zo kunt u kiezen voor rustige achtergrondmuziek, maar ook voor uptempo sfeermuziek. Mechanische onderdelen en bedienknoppen ontbreken. Daardoor is het gebruiksgemak groot en onderhoud overbodig. Daarnaast bent u door de back-up functie gegarandeerd voorzien van muziek.

DDJ Audioapparatuur

DDJ Audioapparatuur

De kwaliteit van de weergave van muziek wordt bepaald door de juiste audio apparatuur. Muziek moet klinken zoals het bedoeld is. Als een deken van geluid in bijvoorbeeld een restaurant of hotel, of als zuivere voorgrondmuziek in een club of café. Goed geïnstalleerde audio apparatuur zorgt voor een krachtige muziekervaring. DDJ Media levert zowel complete geluidsinstallaties en kant-en-klare audiopakketten als losse luidsprekers, versterkers, mengpanelen, microfoons, verlichting en toebehoren.