Driessen Food

Driessen Food is een totaal versleverancier voor de gastronomie. Het assortiment bestaat uit vis, vlees, vleeswaren, wild, gevogelte, agf en zuivelproducten. Ready4fresh is de naam waaronder dit assortiment wordt gevoerd. Driessen Food voert een breed en specialistisch assortiment dat inspeelt op de actuele vraag binnen de gastronomie.

Gemaksproducten en dier- en milieuvriendelijke producten kunnen in het gehele assortiment worden gevonden. De producten worden door eigen vakmensen verwerkt, bereidt en rechtstreeks geleverd vanuit ons twee centraal gelegen bedrijfspanden nabij Utrecht. Dit alles in een volledig HACCP, ISO 22000 en volgens E.G. wetgeving en halal regelgeving gecertificeerde werkomgeving.

Foto's

Producten

Vis

Sinds 2009 voert Driessen Food vis in het assortiment. Vanaf maart 2012 is dat volledig in eigen beheer vanuit onze tweede vestiging en visproductiebedrijf te Utrecht. Het assortiment bestaat uit verse vis, diepvries en conserven. Er wordt samengewerkt met gerenormeerde visleveranciers. Al is de aanvoer wereldwijd, wij informeren u graag over de verkrijgbare seizoensproducten uit Nederland, de Noordzee en de omringende zeeën. En dan vanzelfsprekend de niet bedreigde soorten.

Vlees

Onder deze groep vallen alle vlees-, gevogelte- en wildproducten. Hierbij kan onderscheid worden gemaakt tussen rauwe onbewerkte en -bewerkte producten, vleeswaren en gemak. De vleesproducten komen uit een diversiteit aan landen. Regionale producten zijn daarbij steeds meer vertegenwoordigd. Driessen Food vindt dat haar afnemers keuzes moeten kunnen maken en heeft dan ook in veel productgroepen verschillen in kwaliteit en/of herkomst.

AGF

Sinds er in de jaren ´80 werd gestart met import vanuit Rungis Parijs, heeft Driessen Food aardappelen, groenten en fruit in het assortiment. Van gangbare tot specialistische producten, onbewerkt of schoongemaakt: voorgesneden en hygiënisch verpakt. Driessen Food heeft een breed en diep assortiment aan AGF producten. Er is nog steeds directe import vanuit Rungis naast de samenwerking met andere grote producenten en importeurs. Driessen Food werkt echter ook steeds meer samen met kleinere (regionale) producenten. Vooral door de samenwerking met Willem&Drees sinds 2011, kan er ook goed voldaan worden aan de vraag naar regionale en biologische producten.

Zuivel

Wij hebben een zeer complete kaas en zuivel afdeling met verschillende Hollandse en buitenlandse kazen, dagverse zuivel en diverse ei producten. Naast ons uitgebreide standaardassortiment kunt u ook voor uw specifiekere zuivelwensen bij ons terecht.