Duni Benelux BV

Sfeer creëren heeft een naam: Duni
Al meer dan 60 jaar is ons doel om elke eet- en/of drinkgelegenheid te verrijken met fascinerende, praktische producten en concepten. Of u nu een restaurant, hotel of cateringbedrijf heeft, wij hebben de juiste productoplossingen voor elke gelegenheid.
Natuurlijk is ons assortiment, in de loop der jaren, uitgebreid en spelen wij in op de trends van vandaag. Bovendien zijn we trouw gebleven aan onze roots: het aanbieden van tijdloze elegantie.
Een belangrijk onderdeel van Duni’s milieubeleid is verantwoorde bosbouw. Wij zijn een FSC (Forest Stewardship Council) Mixed Sources gecertificeerd bedrijf en garanderen dat onze tissue producten komen uit verantwoord beheerde bossen. Meer informatie over Duni’s milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheid vindt u op www.Duni.com

Foto's

Producten

Evolin®

Evolin® Altijd de perfecte sfeer creëren, is een stuk gemakkelijker geworden. Evolin® is een revolutionair materiaal met de uitstraling en het gevoel van linnen, maar met het gemak van een product voor eenmalig gebruik. Gemaakt uit hernieuwbare vezels, is Evolin® uitzonderlijk zacht en valt prachtig over uw tafel. Omdat Evolin® altijd schoon en nieuw is, stralen uw tafels!

Kunt u zich voorstellen dat u uw lakens nooit meer hoeft te controleren op gaten of vlekken? En ze bovendien nooit meer moet wassen en strijken? Dit betekent tijdwinst voor u! Voor de introductie van Evolin® waren deze taken onvermijdelijk indien u zeker wilde zijn van de kwaliteit. Maar met Evolin® wordt elke service veel makkelijker dan voorheen! Evolin is verkrijgbaar als tafellaken in diverse afmetingen en als tafelloper.

Elegance® servetten

Kwaliteit heeft een nieuwe dimensie De grote Elegance 48cm servetten maken een feestelijke maaltijd of banket helemaal af. Ze zien eruit en voelen aan als linnen en hebben een klassieke elegante glans.

Elegance servetten bieden u alle voordelen van linnen servetten, zonder de nadelen zoals wassen, strijken en verstellen. Perfecte vorm en kleur: luxe voor elke dag.

Elegance servetten zijn verkrijgbaar twee afmetingen. Er zijn ook twee verschillende patronen verkrijgbaar: Lily en Crystal.

Brilliance concept

Geef uw gasten alles waar ze altijd al van droomden: een sprankelende en onvergetelijke beleving. Combineer een van de schitterend nieuwe Sensia® Tête-à-Têtes en Dunilin® Brilliance Servetten met mooie en praktische glazen om de feestvreugde te verhogen. Vergeet de nieuwe Duni Amuse-bouches niet, voor al uw feestelijke hapjes.

Servetten

Conferenties, jubilea, bruiloften – Duni heeft voor u het juiste servet voor elke gelegenheid, zowel voor binnen als buiten. Wij bieden vele verschillende kwaliteiten. Linnen servetten zijn eenvoudig te vervangen door Duni producten. Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren. Creëer een sfeer die uw gasten bij blijft!

Duniletto® & Duni Sacchetto®

Slimme, tijdbesparende oplossingen: Duniletto®. Een servet en bestekpresentatie in één. Duni Sacchetto® is een zakje gevuld met een servet en een opening voor het bestek. U kunt dit voorbereiden in de kalme uren zodat u op piekmomenten tijd heeft voor uw gasten. De bedrukkingmogelijkheden zijn grenzeloos.

Tête à Tête

Creëer een gedenkwaardige sfeer en bescherm uw tafels en verhoog de efficiency met onze hoogwaardige tafellopers. Of u nu binnen of buiten serveert en of de gelegenheid nu formeel of informeel is, wij bieden professionele tafellopers aan voor iedere gelegenheid. We bieden verfijnde kwaliteit tête-à-têtes in veel verschillende kleuren en dessins. Met tête-à-têtes weet u zeker dat uw tafels beschermd zijn en uw gasten getrakteerd worden op een stijlvolle omgeving.

Placemats

Er is een ruime keuze in Dunicel® en papieren Placemats, vele kleuren en dessins. Voor ieder budget is er een oplossing! Bijzonder in het assortiment zijn onze siliconen placemats. Het flexibele materiaal is erg praktisch en gemakkelijk te reinigen en de placemats kunnen in de vaatwasser of wasmachine. Omdat de placemats herbruikbaar zijn, maakt het een milieuvriendelijke tafeloplossing. Met zijn anti-slip afwerking en premium kwaliteit voegt hij extra waarde toe aan uw tafel. Een prima keuze voor uw terras!

Kaarsen

De warme gloed van een kaars geeft een extra tint aan de gedecoreerde tafel. Verlicht ieder moment met Duni’s kaarsenassortiment Voor elk restaurant, bar of hotel is een kaars een must-have. Duni kaarsen kunnen centraal staan op iedere tafel. Duni kaarsen zijn beschikbaar in vele kleuren en vormen.

Amuse Bouche®

Gebruik Duni Amuse-bouche® voor iedere gelegenheid waarbij gemak en uitstraling samengaan. Duni biedt u opvallende designs in unieke transparantie. Met Amuse-bouche® serveert u uw creaties zoals het hoort. Ideale en verfrissende presentaties voor elk cateringmoment.

Producten bedrukken met uw naam en/ of logo

Creatieve bedrukkingen - voor een blijvende indruk. Stijlvol bedrukte artikelen zijn het beste visitekaartje voor het uitdragen van uw excellente keuken, service en uitstekende sfeer. Producten van hoge printkwaliteit versterken uw merk en maken deel uit van het succesvol adverteren.