Henri BV - DE KOK VOOR DE CHEF

henri - DE KOK VOOR DE CHEF

Al sinds 1979 maken wij heerlijke gerechten. Altijd met de beste, pure ingrediënten. Het liefst van zo dichtbij mogelijk. Dit is waar we voor staan.

Alles wat we doen, doen we vanuit ons levensdoel. Daarom doen we alles wat we doen, met hart en ziel.

We zijn trots op onze werknemers - onze smaakmakers. Wij koken en bereiden uw gerechten met liefde en plezier. Met onze gezamelijke culinaire kennis en kunde willen we u inspireren.

Duurzaamheid is niet iets dat we doen - het is alles wat we doen. Het zit in ons DNA ingebakken. Daarom hebben we bijvoorbeeld zonnepanelen en een groen wagenpark. Managen we verspilling. En daarom steunen we ook zoveel mensen en goede doelen die het nodig hebben. Want eten is delen. Eten verbindt.
 

Foto's

Video's

Producten

Puur Italiaans

De Italianen en Henri zijn het roerend eens: ‘van iets slechts, kan je nooit iets goeds maken.’ Pure ingrediënten dus: verse tomaten en andere groenten, heerlijke kazen en mooie pasta’s - uiteraard met liefde en toewijding bereid.

Hollandse Pot

Authentieke gerechten volgens grootmoeders recept. Stevige kost van eigen bodem. Soepen boordevol groenten. Stamppotten met versgestampte aardappelen en groenten. Traditionele stoofgerechten vol warme gevoelens en nostalgie.

Cuisine Classique

Prachtige, exquise gerechten uit de klassieke, Franse keuken. Een traditie van onovertroffen kwaliteit. Mooie, rijke soepen. Klassieke kokssauzen die nooit vervelen. En tongstrelende wildschotels.

Oosterse Keukengeheimen

Het mystieke Oosten en haar geurige kruiden, geraffineerd verenigd in de heerlijkste gerechten. Smaakvol huisgemarineerd en gebraden mals kip- of rundvlees, met knapperige wokgroenten en kruidige sauzen.

1001 Smaken

Mysterieuze geuren en betoverende smaken uit duizend-en-één keukens. Proef bijvoorbeeld de geheime tuin van magische kruiden uit India en Marokko. Of de zonnige, zwoele smaken uit Mexico en Brazilië.