Horecakruiden.nl

Bent u op zoek naar de juiste kruiden voor uw restaurant, horecabedrijf of keuken? Met onze kruiden maakt u van elk gerecht een culinaire beleving. Bij Horecakruiden.nl vindt u een ruime keuze aan kruiden van de allerbeste kwaliteit.

Van kerriepoeder tot thijm en van kruidenmixen voor vlees tot gedroogde nasi groenten. Wij maken onze kruiden met liefde en dat proef je. Onze kruiden komen van over de hele wereld en zijn geschikt voor elk soort keuken, Frans, Hollands, Italiaans of Indiaas.

Elke smaak en geur
Wij weten hoe belangrijk smaak is. Met onze grote variëteit aan kruidenmixen en specerijen zorgen wij ervoor dat koken nog gemakkelijker en leuker wordt. Zo zijn onze kruiden zeer geschikt om vlees en gevogelte van de juiste smaak te voorzien maar hebben wij ook een ruime keuze aan andere hele, gebroken en gemalen kruiden voor elk gerecht. Zeer populair zijn onze BBQ-mixen en vier seizoenen pepers. Uw eten smaakt met onze kruiden niet alleen fantastisch, het ruikt ook goed, zodat u een onuitwisbare indruk achterlaat op uw gasten.

Omdat wij al meer dan 50 jaar in het vak zitten kennen wij kruiden als geen ander. Elke soort zorgt voor een eigen, unieke smaak. Met de juiste kruiden van ons tilt u elk gerecht naar een hoger niveau. En wij zijn niet de enigen die er zo over denken, onze trouwe klantenkring door heel Nederland is hier het bewijs van.

Meer dan 50 jaar ervaring
Wij hebben verstand van kruiden, niet zo gek ook met meer dan 50 jaar ervaring in dit vak. Horecakruiden is het handelsmerk van familiebedrijf Setz-Apart uit Groningen. De onderneming Setz-Apart begon met de oprichting door H.W. Setz in 1961 en is zo’n 50 jaar later nog steeds een ware autoriteit op het gebied van kruiden en specerijen. Decennialang werd de unieke formule van vader op zoon overgegeven en momenteel staat de familie Setz nog steeds vol trots aan het roer.

Allergie? Ook dan zijn onze kruiden iets voor u
Wat onze kruiden bijzonder maakt is dat ook mensen met een allergie er van kunnen genieten. Of u nu een glutenvrije, allergenenvrij of natriumarm dieet heeft. Wij zorgen ervoor dat u met elk dieet door onze kruiden alsnog een smakelijke maaltijd op tafel zet.

Waar wacht u nog op? Bestel uw kruiden snel in onze webshop!
√ Hoge kwaliteit √ Snelle verzending √ Nu met gratis verrassing

Vestigingen

Groningen

Bieslookstraat 29
T: