Horecaliften.nl

Horecaliften.nl is met recht dé specialist op het gebied van liftoplossingen voor de horecabranche. Als onderdeel van de LIFTUS-groep beschikken wij over jarenlange ervaring binnen de horecabranche in combinatie met uitgebreide kennis van liftmogelijkheden.
Liftoplossingen van hoge kwaliteit met een uitstekende service die u in staat stellen uw bedrijf efficiënter, omzetverhogend en makkelijker te runnen.

Liften voor de horecabranche zijn in grote lijnen onder te brengen in 2 groepen.
De eerste is gericht op uw praktische bedrijfsvoering: liften tussen de keuken- en restaurantlocatie, die het uitserveren en bevoorraden versnellen en vergemakkelijken, uiteraard ook met het oog op Arbo- en HACCP-normen.
De tweede groep liften voor de horecabranche is gericht op uitbreiding van uw klantenkring; liften die uw horecagelegenheid goed toegankelijk maken voor een brede doelgroep.

Bij Horecaliften.nl kunt u terecht voor nieuwe liftoplossingen, modernisering of vervanging van uw huidige liften en natuurlijk ook service en onderhoud. In het geval van acute liftstoringen kunt u 24/7 op ons rekenen.

Heeft u plannen, ideeën, vragen, zoekt u een sparringpartner? Wij staan klaar voor u!

Foto's

Vestigingen

Horecaliften.nl

Vestiging Bant

Lange Omgang 46 8314 AL Bant
T: 0527-260265

Producten

Serviceliften (spijzenliften)

Serviceliften (spijzenliften)

De servicelift, ook wel spijzenliften, kleingoederenliften, microliften of horecaliften genoemd, is een ideaal transportmiddel voor uw gerechten, vaat/korvenrekken, glaswerk en dergelijke, om deze snel en makkelijk van en naar een andere verdieping te brengen.
Voordelen van een servicelift:
- effectievere routing
- effectievere inzet personeel
- meer aandacht voor klanten
- veiligere inzet personeel (Arbo wetgeving traplopen)
- zowel besparing als omzetverhoging

Personenliften

Personenliften

Personenliften zijn er voor kleine en grote niveauverschillen; van een opstapje tot een overbrugging van meerdere etages. Personenliften maken uw horecagelegenheid goed toegankelijk voor een brede doelgroep. Een veilige overbrugging van niveauverschillen door gebruikmaking van liften zorgt ervoor dat niet alleen mensen met een functiebeperking (15% van Nederland), maar ook senioren en jonge gezinnen met kinderwagens zich welkom voelen bij u.
Deze toegankelijkheidsoplossingen kunnen zorgen voor een toename van klanten en dus omzet en zijn een waardevolle investering in zowel uw bedrijf en personeel als uw klanten.
Voorbeelden van oplossingen zijn: cabineliften, platformliften, trap- en liftcombinatie, hellingbanen etc.