Hygienecodeonline.nl

Wat is Hygiënecode Online?

Het werken volgens de verplichte Hygiënecodes betekent voor de
ondernemer vaak vervelend, tijdrovend administratief werk. Handboeken
moeten worden doorgebladerd, lijstjes moeten Handmatig
worden ingevuld. Hoe houd je als ondernemer grip op alle regels?
HygiëneCodeOnline.nl is het Antwoord. Hygiënecode Online
is een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven in de
voedingsmiddelensector. Deze bedrijven zijn gehouden aan
de wet- en regelgeving van de overheid en staan onder controle
van de Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA). Om conform de wet- en regelgeving
te werken, zijn er voor vrijwel alle voedingsmiddelenbranches hygiënecodes
opgesteld. Hygiënecode Online legt de verbinding tussen deze
hygiënecodes en de praktijk. Het online systeem is dé oplossing voor
veilig en verantwoord werken in een schone, hygiënische productieomgeving.
De gebruiker hoeft geen computerexpert te zijn om met het
systeem te kunnen werken. Het is eenvoudig te bedienen en makkelijk
te begrijpen. Het rekent af met papieren rompslomp. Hygiënecode
Online: ontwikkeld in de praktijk vóór de praktijk.

Voordelen van Hygiënecode online software.

1. Voldoet aan wet- en regelgeving. De online software voldoet aan de actuele wet- en regelgeving van alle Hygiënecodes in Nederland en België.

2. Gebruiksvriendelijk. De Hygiënecode online software is gebruiksvriendelijk. Dat betekent: eenvoudige bewoordingen, zonder allerlei onnodige toeters en bellen. Dat is beter dan software die met name aandacht besteedt aan kwaliteitsbegrippen, ICT-solutions en dergelijke.

3. Maatwerk. De Hygiënecode online software is zoveel mogelijk maatwerk en kunt u zelf aan passen, wanneer nodig. Door de vele extra modules. Dat is vaak beter dan gebruik maken van standaardsoftware van de plank die telkens net niet aan uw wensen of eisen voldoet.

Hygiënecode online is dan ook de meest complete HACCP oplossing van Nederland en België!

4. Voor iedere medewerker. De online software is eenvoudig door iedere medewerker dagelijks te gebruiken, zonder dat u zich telkens moet verdiepen in schema's, modellen en hele lappen tekst.

5. Complete oplossing. De Hygiënecode online software is ontwikkeld, verzorgd en beheerd door een organisatie die veel feitelijke ervaring heeft met het onderwerp en dagelijks doet wat u graag voor elkaar wilt hebben. Zodat u voldoende slagkracht houdt bij eventuele nieuwe (wettelijke) eisen en u voorkomt dat u voortdurend achter de feiten aan hobbelt. Ons bedrijf bestaat uit mensen uit de praktijk, die zelf hebben ervaren hoe het is om om te gaan met de papieren rompslomp. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders die als computer leveranciers iets bedenken.

6. Meetbaar en concreet zichtbaar. De Hygiënecode online software levert u direct concrete meetbare output, feiten en gegevens waarmee u direct kunt zien of en zo ja welke actie u dient te ondernemen. Want een oplossing die u helpt, informeert én herinnert aan activiteiten of afwijkingen, direct reactie geeft, is beter dan een logboek met papier dat zeer geduldig is.

7. Groei is geen probleem. De Hygiënecode online software betreft een oplossing op tablet, PC of smartphone. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk extra modules aan en uit zetten. Ook is er alle mogelijkheid om steevast de geschiedenis te bekijken. Beter dan dat u een stand alone oplossing op één PC installeert.

8. In verschillende talen. De Hygiënecode online software houdt rekening met een grote diversiteit aan gebruikers en talen Nederlands, Engels en Frans maar bijvoorbeeld ook Turks en Marokkaans of Pools.

Foto's

Video's

Vestigingen

Hygiënecode online , digitaal je HACCP bijhouden, Totaal Hygiëne B.V. voor alles wat je wilt weten over Hygiëne in de voeding., De compleetste App voor je HACCP

Zundert

Molenzicht 15M 4881 BW ZUNDERT www.hygienecodeonline.nl
T: 076 7002347

Producten

Digitaal HACCP

Hygiënecode online is een oplossing dat in de praktijk is uitgevonden. Door ondernemers die met de zelfde problemen te maken hebben gehad. En met de zelfde vragen! Door je papieren rompslomp simpel in een digitaal systeem te stoppen en het systeem te laten vertellen wat die dag belangrijk is om te meten, en al je werk- schoonmaaktaken in een duidelijk overzicht te plaatsen. Zodat er niets meer vergeten wordt en alles volgens de regels wordt bijgehouden en ingevuld. Voordeel van een digitaal systeem is dat het voor u nadenkt en dat het waarschuwt bij belangrijke taken.
VOOR WELKE BEDRIJVEN:
De HACCP software is opgebouwd uit modules. Dus elk systeem is daarom ook uniek. Het wordt gemaakt in eigen huisstijl en er wordt in samenspraak met u gekeken wat er bij u in het bedrijf belangrijk is (CCP). En wat u hoort bij te houden volgens de regels in uw bedrijf. Bent u nu een ondernemer met een bakkerij met lunchroom, dus een stukje horeca. Of ondernemer in de Horeca met eigen ijsbereiding. Dan werkt u dus met 2 verschillende Hygiënecodes. We maken uw systeem op maat, en zorgen dat de 2 hygiënecodes in 1 systeem verwerkt zit.

En dit alles met advies door mensen uit de praktijk met kennis over Hygiënecode en HACCP.