Libbey

Libbey is al bijna 200 jaar wereldwijd specialist op gebied van tafelglas voor de professionele horecamarkt. Een sterke combinatie van design, functionaliteit, duurzaamheid en prijs gericht op het bar segment. Met de overname van Royal Leerdam is een nieuwe stap gezet. Ontwikkeling staat dus hoog in het vaandel. Royal Leerdam heeft een rijke historie en biedt al ruim 125 jaar een combinatie van elegante ontwerpen en onderscheidende details, ontworpen voor professioneel gebruik in de horeca. Royal Leerdam heeft bewezen een loyale en betrouwbare partner te zijn voor uw bedrijf. Libbey heeft elke horeca ondernemer het best passende glas te bieden!

Foto's

Producten

Libbey Everest

Everest Longer than you have ever seen.

Libbey SPKSY

SPKSY New Vintage Style Glassware

Libbey Hobstar

Classic vintage chique glassware

Libbey Gibraltar Twist

A new Twist to an old classic!

Libbey Endeavor

You can copy his looks but not his character.

Royal Leerdam Bouquet

Het Bouquet glas is ontworpen door Floris Meijdam. Floris Meijdam heeft meerdere series voor Royal Leerdam ontworpen. Bouquet is een van Royal Leerdams evergreens. Deze complete serie is geschikt voor intensief en professioneel gebruik.

Royal Leerdam Carré

Simpel design voor een trendy omgeving, dit glas met zijn lange en scherp gebogen kelk zal een prachtige toevoeging zijn voor uw horeca gelegenheid.

Royal Leerdam Caractère

De Caractère collectie past bij elke onderneming die hun klant wil verrassen. Het unieke design is lang, solide en toch bruisend! De Tumbler maakt de serie af en past bij de stijl van de wijnglazen.

Royal Leerdam Gran Vino

Gran Vino treedt in de voetsporen van de succesvolle Bouquet collectie. De serie komt met negen verschillende glazen voor rode en witte wijn. Gran Vino is de ideale wijn glas collectie voor elke wijn bar, restaurant, hotel of catering service. De tulp vorm van het glas geeft de wijn genoeg ruimte om te ademen en concentreert het aroma voor een betere smaakervaring. De grote vormen zijn perfect voor het serveren van speciale wijnen.

Royal Leerdam Sculpture

De opvallend vrouwelijke vorm van het been maakt deze Royal Leerdam serie zeer onderscheidend.