Media Tools

Media Tools maakt deel uit van de Ad Roland Media groep, die in de ruim 35 jaar van haar bestaan is uitgegroeid tot Europa's meest gerenommeerde servicebedrijf voor de media. Media Tools richt zich met een breed scala aan producten en diensten op bedrijven, voor wie achtergrondmuziek een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering is. Zo beschikt Media Tools over een professionele muziekredactie, met de hoogst gekwalificeerde muziek specialisten van Europa. Media Tools is het enige achtergrondmuziekbedrijf dat over een volledig ingericht en compleet muziekarchief beschikt. De Media Tools muziekbibliotheek biedt met bijna 2 miljoen titels een ruime keus uit meer dan 60 jaar muziekgeschiedenis.?Alle belangrijke titels zijn systematisch geregistreerd, en kunnen binnen een halve minuut worden gevonden.

Foto's

Video's

Producten

MaxX-TraxX

MaxX-TraxX is de nieuwe online muziekservice voor bedrijven waarmee uw favoriete muziek via een vaste internetverbinding “live” kan worden afgespeeld. De MaxXTraxX software module kan op vrijwel iedere computer of laptop worden geïnstalleerd met Windows XP of hoger. Het is ook mogelijk een PC van Media Tools te huren of te kopen.

MaxX QuizStation

MaxX QuizStation Met een MaxX QuizStation is het spelen van een quiz overzichtelijk en eenvoudig. U kunt de QuizStation op uw eigen beeldschermen aansluiten, en na het aanmelden van de Key Quizzers speelt u uw eigen quiz show. Het maakt niet uit of er nu twee of honderd spelers deelnemen.?Alle punten die men individueel of als groep bij ieder antwoord verdient, worden automatisch geregistreerd en geteld. Tussenstanden zijn na iedere vraag op te roepen en in beeld te brengen. Bovendien beschikt Media Tools over een eigen Quiz redactie die wekelijks, voor abonnees, nieuwe quizzen samenstelt. De QuizStation bied nog veel meer mogelijkheden, maak een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie.