Mega Cleaning Products b.v.

Mega Cleaning Products is uw specialist op het gebied van reinigingsproducten. "Onderscheidende producten; Omdat het werkt!" Daarnaast zijn wij leverancier van papierwaren en reinigingsmachines. Middels een productadviseur in de buurt kunnen wij u optimaal ontzorgen.

Al meer dan 25 jaar levert Mega Cleaning Products B.V. hoogwaardige professionele reinigingsmiddelen en probleemoplossers aan duizenden bedrijven in de profit en non profit sector.

Mega Cleaning is gespecialiseerd in ontstoppers, ontkalkers, ontvetters, ecologische producten (o.a. Ecolabel, Foodgrade), en overige onderscheidende reinigingsproducten. Hoge kwaliteit, professioneel advies, klantvriendelijkheid en uitstekende service, is waar Mega Cleaning voor staat.
Middels productie en R&D in eigen huis kunnen wij u constante hoge kwaliteit garanderen en blijven wij voorop met nieuwe productontwikkelingen.

Wij adviseren en demonstreren geheel vrijblijvend, zodat u zelf ervaart dat onze producten absoluut het gewenste resultaat bieden.
"Onderscheidende producten; Omdat het werkt!"

U ontzorgen is onze missie.

www.mega-cleaning.nl

Vestigingen

De specialist voor professionele reinigingsproducten!

Roosendaal

De Meeten 41 4706 NJ ROOSENDAAL
T: +31 165 544 100

Producten

Ontstoppers

Industriële afvoer ontstoppers en reinigers

Op het moment dat u te maken krijgt met een verstopping wilt u maar één ding: Het probleem zo snel mogelijk oplossen!
U kunt het uitbesteden of zelf in actie komen. Als u ervoor kiest om het zelf te doen wilt u er zeker van zijn dat u de juiste ontstopper gebruikt.
Wij hebben voor u een selectie gemaakt zodat u weet welke onstopper bij welk probleem hoort.
Bij preventief gebruik voorkomt u verstoppingsproblemen!

Voor ons complete assortiment kijk op www.mega-cleaning.nl

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan! Wij adviseren en demonstreren, zodat u zelf ervaart dat onze producten het gewenste resultaat bieden.

Mega Destroyer - Professionele Ontstopper

Mega Destroyer - Professionele Ontstopper

Mega Destroyer is een industriële afvoer ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar anderen falen. Mega Destroyer lost alle organische verstoppingen op, zoals: haar, papier, kalk, maandverband, zeep, vet, koffiedik, enz. Mega Destroyer tast geen rubber, lood, koper of pvc – afvoersystemen aan en is niet schadelijk voor septische putten. Bij preventief gebruik legt de Mega Destroyer een beschermende laag aan in de leidingen.

Ontkalkers

Industriële ontkalkers en reinigers

Ons assortiment ontkalkers biedt voor elk ontkalkingsprobleem wel een oplossing.
Mega Cleaning heeft een uitgebreid assortiment ontkalkers voor diverse professionele toepassingen.

Preventief en tijdig ontkalken voorkomt vervelende problemen en u zult aanmerkelijk langer plezier hebben van uw eigendommen.
Door kalkafzetting slibben buizen, leidingen etc. langzaam dicht. Mega Cleaning is dé specialist in industriële reinigingsproducten.
Voor u: garantie en zekerheid voor een blijvende oplossing.

Voor ons complete assortiment kijk op www.mega-cleaning.nl

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan! Wij adviseren en demonstreren, zodat u zelf ervaart dat onze producten het gewenste resultaat bieden.

Mega Non Cal Gel Fresh - Sanitair ontkalker en reiniger

Mega Non Cal Gel Fresh - Sanitair ontkalker en reiniger

Mega Non Cal Gel Fresh is een uitstekende periodieke ontkalker / reiniger op het gehele sanitairgebied. Dit product verwijdert moeiteloos kalkaanslag, zeepresten, huidvetten, urinesteen, verkleuringen in voegen en zelfs roestplekken.

Mega Non Cal Gel Fresh laat tevens een beschermende en vuilafstotende laag na.

Ontvetters

Industriële ontvetters en reinigers

Met ons brede assortiment ontvetters kunnen we u de juiste ontvetter voor uw situatie leveren.
Met een gratis demonstratie laten wij het ook zien. Het is voor u van groot belang dat het reinigen en ontvetten efficiënt gebeurt tegen zo laag mogelijke kosten.
Voor u: garantie en zekerheid voor een effectieve oplossing.

Voor ons complete assortiment kijk op www.mega-cleaning.nl

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan! Wij adviseren en demonstreren, zodat u zelf ervaart dat onze producten het gewenste resultaat bieden.

Mega Blue Quick - Krachtige ontvetter

Mega Blue Quick - Krachtige ontvetter

Door zijn unieke samenstelling is Mega Blue Quick een zeer krachtige ontvetter die zeer breed ingezet kan worden, zoals het ontvetten en reinigen van afzuigkappen, reinigen van de keuken, strippen van vloeren en nog veel meer.

De Mega Blue Quick ontvetter bezit supersnelle ontvettingskracht en dringt diep door de opgehoopte vetlaag door en breekt met volle kracht de moleculaire structuur van vuil en vet af. Door zijn extreem hoge concentratie is de ontvetter zeer zuinig in gebruik en tevens toepasbaar voor machinaal gebruik.

Te gebruiken bij alle soorten bedrijven (horeca, fabrieken, garages, werkplaatsen, montagehallen, transportfirma’s, slachterijen, visbedrijven, fabrieken en overige industriële bedrijven).

Ecolabel

Ecolabel & Food Graded

De 4e ‘O ‘ van Mega Cleaning Products staat voor een Onderscheidende productlijn met gecertificeerde milieuvriendelijke, ecologische en food graded reinigingsproducten. Mega Cleaning biedt u:

- ECOLABEL
- FOOD GRADED
- BIO TECHNOLOGY
- FSC

Met een gratis DEMO bij u op het bedrijf bent u snel overtuigd van de effectieve werking van onze producten.

Overigen en papierwaren

Overigen en papierwaren

Sinds jaar en dag maken duizenden klanten uit verschillende branches dagelijks gebruik van onze reinigingsproducten. De praktijk wijst uit dat ons assortiment en de kwaliteit van de producten onderscheidend beter is.
Ga bij uw keuze niet uit van een algemene productnaam maar van de actieve werking van het reinigingsproduct of laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Wij laten de producten het werk doen en u bespaart tijd en geld door met het juiste product aan de slag te gaan!

Mega Cleaning Products heeft ook een zeer ruim assortiment professionele papierwaren, zoals toiletpapier, handdoekjes, poetsrollen, industrierollen en natuurlijk alle bijbehorende dispensers en houders.
Bent u benieuwd wat u kan besparen met onze voordelige papierwaren en papierdispensers? Neem dan contact met ons op!

Uw dealer van Nilfisk schoonmaakapparatuur

Machines

Mega Cleaning Products is officieel dealer van Nilfisk schoonmaakapparatuur.

Nilfisk is onderdeel van Nilfisk-Advance, één van de voornaamste fabrikanten van professionele schoonmaakapparatuur ter wereld en levert dan ook uitsluitend kwalitatief hoogwaardige waterzuigers, hogedrukreinigers, stofzuigers, schrobzuigmachines, veegmachines éénschijfmachines en hogedrukreinigers.
Bent u benieuwd naar het assortiment en de prijzen van de Nilfisk machines? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!