Project Totaal Okido

Project Totaal Okido Horecameubilair is dé horeca inrichter voor een hip of juist tijdloos interieur. Of het nu gaat om een bruin café, een trendy loungebar of een stijlvol restaurant of hotel, de medewerkers van Okido helpen u graag met de samenstelling van een gastvrije inrichting met kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair.

Als groothandel selecteert en importeert Project Totaal Okido alleen meubilair van gedegen makelij. Door de eigen import kan Okido lage verkoopprijzen aanhouden. Er worden slechts lage winstmarges gehanteerd, waardoor u als klant direct een scherpe prijs krijgt.

Op www.okidobv.nl vindt u een overzicht van de complete indoor- en outdoorcollectie van Okido. Een groot deel van dit assortiment levert Okido uit voorraad, waardoor zij in Nederland voorop loopt wat betreft de drie-eenheid: scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering door heel Nederland.

U bent van harte welkom in Okido’s grote inspiratie-showroom in Heerenveen. In de daarnaast gelegen Okido Outlet (www.outlet.okidobv.nl) kunt u terecht voor zowel gebruikt als nieuw horecameubilair met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Project Totaal Okido Horecameubilair en Okido Outlet tonen aan dat een sfeervolle inrichting helemaal niet duur hoeft te zijn.

Oant sjen (tot ziens) in Heerenveen!

Foto's

Vestigingen

Project Totaal Okido Hoofdvestiging

Uranus 8 8448 CR Heerenveen
T: 0513-418882

Okido Outlet

Uranus 9 8448 CR Heerenveen
T: 0513-418882