Scentair

Als Horeca ondernemer doet u er alles aan om uw klanten een gezellige ervaring te bezorgen. U zorgt voor de juiste inrichting, een goed geluid, en u zorgt dat uw medewerkers uw klanten deskundig helpen. Maar heeft u wel eens nagedacht over het effect van geur in uw zaak?

Bij Scentair doen we niet anders.
Scentair is de internationale leverancier van innovatieve geurmarketing concepten voor de Horeca en Retail. Wij helpen u de perfecte ambiance te creëren in uw locatie door onze geurbeleving. Hierdoor voelen uw klanten zich prettiger, blijven ze langer en zijn ze meer geneigd tot een aankoop.

In de afgelopen 20 jaar hebben we wereldwijd duizenden klanten blij gemaakt met een op maat gemaakte geuroplossing. Elke klant is uniek, en elk horeca-concept vraagt om een andere benadering. Daarom verzorgen we voor elke klant een uniek geur-aanbod dat past bij de uitstraling van het bedrijf.
Met onze flexibele systemen kunnen we voor elke ondernemer een goede oplossing bieden, of u nu een kleine ambachtelijke zaak runt of een grote internationale keten. Onze geurmarketeers adviseren u over de beste oplossing voor uw doel, en onze technici verzorgen de gehele installatie en het onderhoud. Zo bent u altijd verzekerd van de beste geurbeleving zonder dat u er omkijken naar heeft. Weten wat Scentair voor u kan betekenen? Op www.scentair.nl vindt u meer informatie.

Geurassortiment
Bij Scentair weten we als geen ander hoe belangrijk de keuze voor uw geur is. Daarom kunt u bij Scentair kunt u kiezen uit het uitgebreide assortiment van ruim 1.600 geuren. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte en unieke geur te ontwikkelen; uw eigen geurmerk.

Geursystemen
De installatie van een geursysteem is precisiewerk. Hoe lopen de luchtstromen in uw zaak? Wilt u alleen een welkomsteffect creëren, of wilt u de gehele ruimte van geur voorzien? Met onze verschillende geursystemen bieden we altijd de juiste oplossing. Wij plaatsen onze systemen zo onzichtbaar mogelijk. Ze zijn niet afhankelijk van een luchtstroom of van bewegingen van uw klanten om de geur te verspreiden. Zo zorgen we ervoor dat de geur precies op de daarvoor bedoelde plaatsen komt.

Video's

Vestigingen

Scentair Nederland - geurmarketing voor de zakelijke markt

Scentair Nederland

Scentair is gevestigd in meer dan 100 landen. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Rotterdam. Adresgegevens; Westblaak 185 - 189 3012 KJ Rotterdam
T: 010-223 6264

Producten

Scentair Scentpop - ideaal voor geurmarketing in kleine ruimtes

ScentPop

De ScentPop geurverspreider is ideaal voor point-of-purchase promotie in bijvoorbeeld displays of schappen. Hij is makkelijk weg te werken in bestaande displays of te monteren op retailplanken. De ScentPop is onze meest compacte en gunstig geprijsde geurmachine. Ideaal voor kleine ruimtes met een specifieke geurbeleving. Leverbaar op 230 volt of op batterijen.

Belangrijkste voordelen;
- Ideaal voor ruimtes tot 6 m2
- Geurverspreiding tot 5 meter in één richting
- Ingebouwde bewegingssensor
- Droge lucht verdampingslevering
- Makkelijk te vervangen cartridges

Scentair Scentwave- geursysteem voor middelgrote locaties

ScentWave

De ScentWave geurverspreider is een makkelijke en flexibele oplossing om geurbeleving in kleine tot middelgrote ruimtes te creëren. Dit systeem maakt gebruik van een drogeluchttechnologie in plaats van olie. Hierdoor is de ScentWave zeer gemakkelijk en economisch in het gebruik. Door het ingebouwde programma kunt u de duur en intensiteit van de begeuring naar wens instellen. De ScentWave is leverbaar in zwart en wit.

Belangrijkste voordelen;
- Ideaal voor ruimtes tot 60 m2
- Ingebouwde bewegingssensor
- Eenvoudig instelbare geurprogramma’s
- Droge lucht verspreiding
- Makkelijk te vervangen cartridges
- Mobiel en flexibel

Scentair Scentdirect - Geursysteem met droge luchtverspreiding. Ideaal voor grotere ruimtes.

ScentDirect

De ScentDirect is ons meest veelzijdige systeem. Het is voorzien van geavanceerde diffusietechnologie die vloeibare olie omzet in een fijne, droge, onzichtbare nevel. Hierdoor wordt de geur onderdeel van de luchtcirculatie van de ruimte en ervaart u een rijkere geur met langduriger effect. Met het keuzeprogramma verspreiden we de geur op verschillende manieren. Wilt u op bepaalde momenten van de dag of week meer of minder geur ervaren? Met de ScentDirect heeft u totale controle over uw geurbeleving. De ScentDirect is ideaal voor middelgrote ruimtes en kan zo geplaatst worden dat deze onzichtbaar is.

Belangrijkste voordelen;
- Geavanceerde geurverspreiding dankzij droge diffusie van vloeibare olie
- Ideaal voor ruimtes tot 300 m2
- Diepe en rijke geurbeleving
- Geavanceerde en instelbare geurprogramma’s
- Uit het zicht te plaatsen
- Volledige installatie en beheer door onze technici

Scentair Scentstream - ideaal voor geurmarketing in grote ruimtes

Scentstream

Heeft u een grote ruimte die u van geur wilt voorzien? Dan is de ScentStream ideaal voor u. De geavanceerde diffusietechnologie zet vloeibare olie om in een fijne, droge en onzichtbare nevel. Hierdoor ontstaat een rijke, diepe geurbeleving die langdurig aanhoudt. Hierdoor is de ScentStream zeer efficiënt in het gebruik. Het systeem wordt direct gekoppeld aan uw ventilatiesysteem. Hierdoor wordt de geur evenredig door de ruimte verspreid. De ScentStream is de ideale oplossing voor grote ruimtes tot 6.000 m3.

Belangrijkste voordelen
- Geavanceerde geurverspreiding dankzij droge diffusie van vloeibare olie
- Ideaal voor ruimtes tot wel 6.000 m3
- Diepe en rijke geurbeleving
- Geavanceerde en instelbare geurprogramma’s
- Onzichtbaar te plaatsen in het ventilatiesysteem
- Volledige installatie en beheer door onze technici