Star Services Consultancy

Star Services Consultancy is een beveiligingsbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Met de zeer ervaren Jake Hampel als directeur en meer dan 85 gediplomeerde en gekwalificeerde werknemers is het een van de meest succesvolle beveiligingsbedrijven in Nederland en Europa. Het personeelsbestand is een afspiegeling van de samenleving en multicultureel ingesteld.

Vestigingen

Den Haag

Postbus 85536 2508 CE Den Haag
T: 070 3825580

Producten

Evenementenbeveiliging

Bij evenementen is het vooral in deze tijd van groot belang dat de orde te allen tijde wordt gehandhaafd. Toegangscontrole, podiumbeveiliging, artiestenbegeleiding zijn zaken die op evenementen van essentieel belang zijn om de algemene veiligheid te garanderen. Star Services Consultancy kan dan ook voor deze specifieke taken ingezet worden.

Horecabeveiliging

Star Services Consultancy waarborgt al sinds 1996 de veiligheid in verschillende horecagelegenheden. Daarbij staat Star Services Consultancy dan ook bekend om zijn non-agressieve aanpak bij het snel afhandelen van eventuele problemen. De ASTA in Den Haag werd dan ook trendsetter inzake horecabeveiliging conform de nieuwste richtlijnen van het Ministerie van Justitie.

Artiesten- en VIP beveiliging

Star Services Consultancy is sinds haar ontstaan zeer bekend in de wereld van persoonlijke beveiliging. Vraag naar de mogelijkheden via onze contact persoon.