Tonit Afrekensystemen

Wij leveren afrekensystemen zoals touchscreens, draadloze bestelterminals en uitgebreide management software. Met deze website trachten wij op een heldere en eerlijke manier een aantal pluspunten van Ecash toe te lichten. Heeft u vragen over specifieke functie’s of wilt u graag een demonstratie van Ecash? Aarzel vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk maken volgens ons motto: ECash makes it easy Historie Gestart in januari 2000 is Tonit uitgegroeid tot een aardige speler op het gebied van horeca kassa's. Wat begon als een project voor een kennis, is inmiddels een volwaardig horeca pakket geworden. Dit pakket Ecash blijft groeien en wordt waar mogelijk aangepast aan de wensen van de klant. Na uitbreiding van het personeelsbestand en een nieuwe kantoor ruimte in 2007 is Tonit zich nog duidelijker in gaan zetten op de markt voor horeca kassa's. Wat resulteerde in nog meer groei in het personeelsbestand en een gebrek aan ruimte van het toenmalige kantoorpand. Daarom is Tonit in 2012 wederom verhuisd naar een nieuw kantoorpand waarin we vooralsnog gevestigd zijn. Dit kantoorpand bied voorlopig nog genoeg groei mogelijkheden en herbergd alle afdelingen binnen het bedrijf. De technische dienst, verkoop en programmering zitten dan ook op een korte lijn van elkaar wat voor u als klant zorgt voor direct contact met elke betrokkene.

Foto's

Video's

Producten

Tonit POS

De fraai ontworpen Tonit POS horeca kassa heeft een verstelbaar 15 inch scherm zodat u in iedere situatie de meest optimale kijkhoek kunt creëren voor een ergonomische werkwijze. Dit systeem is geschikt voor alle type horecazaken van restaurant tot eetcafé, bar tot dancing en ook voor cafetaria, pizzaria of shoarmazaak. De speciaal voor de horeca ontwikkelde apparatuur verenigt design en duurzaamheid. Geen overvloed aan kabels maar één geïntergreerd systeem.

Mini POS

De Minipos horeca kassa is zeer compact van formaat en uiterst geschikt voor zaken met minimale barruimte of voor de kleinere zaken zoals cafetaria's, afhaallocaties of kleine cafés. Dankzij de aanpasbare diagonale afwerking is deze makkelijk plaatsbaar op een klein oppervlak. De geïntegreerde thermische printer en het moderne klantendisplay aan de achterzijde maken de MiniPos echt All-in-one.

Handhelds

De handhelds van Tonit zijn zo ontworpen dat deze gemakkelijk in de hand liggen en tegelijkertijd te bedienen zijn. Deze speciaal voor de horeca ontwikkelde handheld beschikt over een krachtige accu waar u de gehele dag, zonder tussentijds laden, mee kunt werken. Twee grote voordelen van dit apparaat zijn dat deze geen overbodige knoppen heeft waardoor je per ongeluk verkeerde dingen aan kan slaan, en het apparaat schakelt de draadloze verbinding met uw netwerk niet uit zodat deze optimaal benut kan blijven worden. De handheld wordt geleverd met Ecash Mobile, de mobiele versie van onze kassa software. Door de slimme communicatie met de kassaterminal duurt het verzenden van bestellingen niet langer dan enkele secondes. Met deze mobiele versie kunt u eenvoudig bestellingen opnemen, afrekenen en artikelen zoeken Tevens is het mogelijk om snel en overzichtelijk alle openstaande tafels te zien, waardoor "weglopers" sneller kunnen worden opgemerkt.