WMF professionele koffiemachines

Met de “New Generation koffiemachines” en de WMF espresso biedt WMF een range van verschillende koffiemachines aan voor gebruik in het professionele segment. Welke machine men nodig heeft is o.a. afhankelijk van de locatie, de benodigde capaciteit en de gewenste koffievariëteiten.
De WMF account managers staan altijd klaar om u te helpen bij uw keuze.

Vestigingen

WMF Nederland B.V.

T: +31 20 480 80 85

Producten

WMF espresso - filterdrager

WMF espresso - filterdrager

Wereldwijd houden mensen van koffie. De WMF espresso, een filterdrager, speelt in op deze behoefte aan een kop lekkere koffie. Er zijn hiervoor geen speciale vaardigheden of opleidingen nodig. Het is niet voor niets "automatisch handgemaakt".

Specialiteitenmachines

Specialiteitenmachines

Of het nu voor de kleine, gemiddelde of grote capaciteit is – wij hebben wat u zoekt. Ons doel: altijd een goede kwaliteit en een machine die als blikvanger fungeert in uw omgeving. Wij bieden daarom een uitgebreid assortiment machines van verschillende grootte, design, belichting, enzovoort aan.

Dompel uzelf onder in de wereld van de gespecialiseerde WMF koffiemachines. Wees niet te snel tevreden.

Filterkoffiemachines

Filterkoffiemachines

Om het volle aroma van een perfecte filterkoffie te bereiken, is niet alleen de kwaliteit van de koffie en het water doorslaggevend, maar ook het fijn afgestelde samenspel van de bereidingstemperatuur en bereidingsduur.

Vers gezet - voor de echte koffieliefhebbers! Fijne, verse filterkoffie

 Accessoires

Accessoires

Hier komt samen, wat samen hoort. U bepaalt welke accessoires u nodig heeft. Ieder apparaat is volgens design en prestatie afgestemd op onze koffiemachines; zowel technisch alsook optisch passen ze perfect bij elkaar.

Cup & Cool & Co verheugen zich reeds op hun bekendheid.