mr smit's groningen
Foto Sharman Media

Horeca-opening: Mr. Smith's in Groningen

Eerder gaven we al een preview, maar nu is het exotische Mr. Smith's in Groningen echt open. Bekijk foto's van het design, gedaan door Art2Go Interieurprojecten, onder dit bericht.

 

Met Mr Smith’s in Groningen, dat op 1 juni opende, neemt eigenaar Peter van der Plaats afscheid van het nachtleven. Voorheen was hier zijn nachtclub &ZO gevestigd. Mr. Smith’s is een subtropisch(e) bar en restaurant, waar op dit moment de tafels 1,5 meter uit elkaar zijn geplaatst.

 

Exitisch oord

Jorg Wijnen van designbureau Art2Go: “Door het intieme interieur vol planten, vrolijke kleuren, drukke prints, schommelstoelen en zelfs een bed met uitzicht over de stad wanen gasten zich in een exotisch oord. Ook de relaxte loungezitjes, rotan meubels, bamboebekleding en gezellige hoekjes dragen daaraan bij. Eyecatcher van de eerste etage is de ronde bar met de grote metalen luifel met hanglampen.”

 

Oude koffiebranderij

In 1855 opende Hermanius Smith hier een koffiebranderij. Wijnen: “Hij haalde de koffiebonen uit de hele wereld, en dat mondiale hebben geprobeerd terug te brengen in de nieuwe inrichting.”
mrsmiths.nl

Foto’s: Sharman Media
Design: Art2Go Interieurprojecten