Nespresso Professional

Verschillende koffies voor elke smaak en elk recept, barista-kwaliteit met één druk op de knop en betrouwbare technische ondersteuning en service. Ontdek Nespresso Professional voor horeca.

koffie pads nespresso professional

Koffie van Nespresso

Koffie is een vorm van kunst die het beste in ons allemaal naar boven haalt. Met onze verbeeldingskracht en expertise op het gebied van koffie willen we ongeëvenaarde koffie-ervaringen bieden. Koffie is niet alleen onze passie, maar ook die van onze koffieboeren. Samen zetten we ons in voor duurzame koffie. Want wij geloven dat elke keuze bepaalt wie we zijn.

Met Nespresso Professional serveer je kwaliteit. De perfecte koffie begint bij de juiste selectie van de beste koffiesoorten ter wereld. Van het plukken van de koffiebes tot aan het bereiden van een kopje koffie, bij elke stap in het proces zijn we toegewijd om onze expertise, kennis en passie te delen.

Met 16 authentieke koffies in het Nespresso Professional-assortiment, is er een Nespresso koffie voor elke smaak. Elke capsule biedt een uniek aroma dat aansluit bij individuele smaakvoorkeuren. Van ristretto’s, lungo’s tot aan gedecaffeïneerde koffies, wij bieden een passende koffie voor iedereen en voor elk moment van de dag.

nespresso professional koffie

Melkrecepten

Cappuccino's, latte macchiato's; koffierecepten met melk zijn niet meer weg te denken. Veel van jouw gasten zijn ongetwijfeld ook dol op een melk-koffierecept. Verse melk is natuurlijk het geheim voor heerlijke en kwalitatieve melkrecepten.

Voor onze machines maken wij gebruik van verse melk en geavanceerde melkschuimtechnologie, hierdoor wordt elk recept op de beste manier bereidt met barista kwaliteit melkschuim. Sinds kort hebben wij ook twee koffies welke speciaal ontwikkeld zijn om samen te gaan met melk. Zo kun jij altijd de hoogste kwaliteit koffie bieden, van een klassiek zwarte koffie, een intense cortado tot aan een zachte cappuccino of latte.

Koffiemachines

barista nespresso professional

Restaurants, lobby’s, evenementenruimtes en hotelkamers, elke locatie vraagt om een andere koffiemachine. Nespresso Professional heeft verschillende machines waardoor we altijd een oplossing op maat hebben. Ga bijvoorbeeld voor onze Aguila machine voor in het restaurant, een Nespresso Momento machine met betaalmodule voor in de koffiecorner of lobby en zet een compacter model zoals de Zenius in hotelkamers of vergaderzalen. Onze koffiebeleving sluit aan bij de wensen van jouw bedrijf. Eenvoud en intuitiviteit vormen de kern van elk koffiemoment. Onze machines zijn dan ook gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen gemakkelijk met maar één druk op de knop snel uitzonderlijke koffie bereidt.

De machines van Nespresso zijn een combinatie van gestroomlijnd design en state-of-the-art-technologie, speciaal ontwikkeld voor de horeca en uitgerust met een exclusief extractiesysteem. Onze machines zijn energiezuinig en duurzaam gebouwd. Ook zijn ze modulair gebouwd voor eenvoudig onderhoud en jarenlang intensief gebruik.

Services

We weten dat een goed werkende machine cruciaal is voor de optimale gastbeleving. Nespresso Professional heeft een speciale reeks van services voor bedrijven ontwikkeld. We doen er alles aan om er zeker van te zijn dat jouw koffiemachine perfect werkt. We bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke wensen en eisen van jouw onderneming, zodat we je de perfecte service kunnen bieden tot in het kleinste detail.

nespresso momentoDuurzaamheid

Bij Nespresso ligt duurzaamheid aan de basis van alles wat we doen. Ons streven naar duurzaamheid leidt ons elke dag. Wij zijn van mening dat we ons bedrijf alleen kunnen koesteren, als we dat ook doen met de omgeving waarin we werken en de gemeenschappen waarmee we werken. Daarom zetten we ons in om een positief verschil te maken voor boeren, business partners, consumenten en de planeet, terwijl jij jouw gasten koffie van de hoogste kwaliteit kan bieden.

Benieuwd wat Nespresso Professional voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Meer over Nespresso Professional