Nog een paar dagen: nhow in Amsterdam

Deze maand openen de deuren van het veelbesproken paradepaardje van de NH Hotel Groep: nhow Amsterdam RAI, het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux. Het iconische gebouw, dat letterlijk naar verschillende richtingen wijst, symboliseert de smeltkroes van de stad Amsterdam. Bekijk foto's ervan onder dit bericht.

Het hotel heeft zes kamerdesigns en vier kamertypen die zijn geïnspireerd op de zes zijden van het gebouw: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. In het hotel komen hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele uitingen samen in een spannende mix van kleuren en patronen.

Skylounge

The Entourage Group, bekend van onder andere restaurants MR PORTER, THE DUCHESS* en MOMO in Amsterdam, is verantwoordelijk voor twee f&b-concepten op de begane grond en de bar, het restaurant en de skylounge op de 24e etage op 91 meter hoogte. Daarnaast exploiteert NH een bar op de eerste verdieping, een ruimte voor ontbijt, lunch en diner op de zeventiende etage en meeting- en eventruimtes op de 23ste verdieping. nhow-hotels.com

Design: NEXT Architects i.s.m. GLG/MVSA Architects
Architectuur: OMA (Rem Koolhaas)