‘Inspireren zeg je niet, dat doe je gewoon!’
Advertorial
Foto Mees van den Ekart

‘Inspireren zeg je niet, dat doe je gewoon!’

Ben je op zoek naar cocktailtrends, (inter)nationale foodconcepten óf kies je voor een training leidinggeven? Dan ben je bij Sligro’s vernieuwde platform ZiN aan het goede adres. We spreken erover met Julia Bos, content & programma manager bij Sligro.

 

1. Wat is er nieuw?
ZiN is een nieuw overkoepelend platform van groothandel Sligro. Het bestaat uit het gloednieuwe sligro.nl/ZiN en ZiN Inspiratielab in Veghel. Sligro’s content & programma manager Julia Bos: “De meeste mensen zijn inmiddels wel bekend met ZiN Inpiratielab, dat al sinds november 2016 bestaat en waar we allerlei horeca gerelateerde trainingen geven. Daarnaast zijn mensen mogelijk ook bekend met Foodbrigade, voorheen ons platform met zakelijke culinaire inspiratie, trends en andere horeca gerelateerde onderwerpen.” Sligro had dus twee sterke en succesvolle merken, maar deze opereerden los van elkaar. Met focus op dezelfde doelgroep en op zakelijk slimmer maken, inspireren en verbinden van deze professionals. En om hen zo goed mogelijk te bedienen, voegde Sligro de twee onlangs samen tot ZiN, vertelt Bos, die zich samen met een multidisciplinair team de afgelopen maanden volop bezighield met de invulling ervan.

“Logisch want alle content die op Foodbrigade stond én nog veel meer, vind je nu op een aantrekkelijke manier op sligro.nl/ZiN. Vanuit hier kun je vervolgens heel makkelijk zien welke trainingen in ZiN Inspiratielab rondom dat onderwerp worden geadviseerd. Lees je bijvoorbeeld een item over trends in drank? Dan zie je meteen wat er gepland is in ZiN Inspiratielab op dat onderwerp. Hiermee worden we door bezoekerservaringen nog relevanter en prikkelen we je zintuigen al online. Soms weet je als professional niet wat je exact zoekt, wij helpen je om dat te vinden en ontzorgen je daarbij. Zodat jij je alleen nog maar hoeft te richten op je ontwikkeling en dat van je team.”

2. Van locatie naar platform
Op het platform sligro.nl/ZiN vind je allerlei onderwerpen die duidelijk zijn gecategoriseerd. Bos noemt wat voorbeelden: “Jong talent, patisserie, drank, ondernemerschap, trends & travel, koffie, personeel. Je vindt er interviews met inspirerende ondernemers, relevante informatie en trend-items.” Een van de meest bekeken onderwerpen is ‘horeca kengetallen’, waar professionals onder andere tips geven en zelf cijfers prijsgeven. We luisteren naar onze community en ontwikkelen op deze manier voortdurend nieuwe content. Op deze manier kunnen we snel schakelen en vernieuwen we continu de trainingen en de events.

3. Altijd. Overal. ZiN
Misschien ben je inmiddels wel bekend met ZiN Inspiratielab in Veghel, dé inspiratieplek van Sligro die werd geopend in november 2016. Met 5.000 vierkante meter is het een behoorlijke ruimte. Bos leidt ons langs het kooktheater, outdoor cooking terras met smokers en barbecues, bioscoop, auditorium en het baristaplein. “Dit is een plek waar horecaprofessionals nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor hun kiezen krijgen. Denk aan blogs, video’s, masterclasses, trainingen en culinaire events. Altijd inspelend op de laatste trends en ontwikkelingen. Op sligro.nl/ZiN kun je je horizon verbreden door middel van de trend items, en natuurlijk zien we je graag in ZiN Inspiratielab bij een training die past bij jouw vak én interesse.”

4. ZiN prikkelt
*Proef de nieuwste trends en ontwikkelingen.
*Ruik slimme kansen om je business te laten groeien.
*Zie je nieuwe foodconcept geboren worden.
*Hoor de meest vooraanstaande sprekers binnen jouw vakgebied.
*Voel je verbonden met de beste mensen uit je branche.

5. Trainingsprogramma 2020
Welke trainingen staan er op de agenda in 2020?
6 januari: Omgaan met lastige situaties en klachten (9.30 – 15.30 uur)
27 januari: Adviseer je gast aan tafel (9.30 – 13.00 uur)
27 januari en 10 februari: Horeca Boost: Ik wil die gast! (9.00 – 17.00 uur)
28 januari: Employer branding (9.30 – 15.00 uur)
11 februari: Masterclass patisserie (9.30 – 14.30)
11 maart: Geef je menuaart een boost! (9.30 – 15.15)

Benieuwd naar het gehele programma en trend items? Of wil je meer informatie over ZiN? Kijk dan op sligro.nl/ZiN of mail naar zininspiratielab@sligro.nl.  

 

 

Reacties

Reactie toevoegen