Advertorial

In 5 stappen naar het perfecte interieur

Met 6 designers in huis, is Kaja Horeca Interieurs gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van het perfecte interieur. Maar hoe gaat dit nu precies? Kaja legt het uit in 5 stappen.

01. Het intakegesprek
Om elkaar te leren kennen, plannen we een intakegesprek in met een van onze vertegenwoordigers en designers. Tijdens dit gesprek komen onderwerpen aan het bodzoals het concept, menukaart en een budget waar rekening mee gehouden moet worden, een programma van eisen en realisatie. Maar natuurlijk ook uw wensen voor kleur, materiaal, ruimte en inrichting.

02. Ontwerpfase
Nadat alles in kaart is gebracht, gaat de designer voor u aan de slag met de doorgegeven wensen. Om te beginnen creëert de designer een moodboard. Vanuit hier worden materialen en kleuren verwerkt in een plattegrond met een ruimtelijke indeling. Het moodboard, de materiaal- en kleurkeuze, een eventuele 3D-tekening en de indeling van de ruimte wordt met u besproken. Heeft u dan nog eventuele wijzigingen in het ontwerp, dan passen we dat aan! Aanvullend wordt er een kostenindicatie besproken.

03. Akkoord ontwerp en offerte
Na akkoord van het gehele ontwerp wordt de kostenindicatie in een offerte verwerkt en ondertekend. We mogen u feliciteren!

04. Voorbereidende fase
Om alles ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren worden de tekeningen in technisch detail uitgewerkt en besteld door onze projectafdeling. Er wordt kennis gemaakt met de projectmanager die ook graag aansluit bij het bouwkundig overleg. Gezamenlijk beginnen we aan de realisatie waarin wij u begeleiden.

05. Realisatie
Dan is het echt zo ver: de realisatie! De producten worden geleverd en gemonteerd op locatie, het begint er echt op te lijken! Wij bieden ook de mogelijkheid voor styling op locatie door onze stylisten. Graag leggen wij het nieuwe ontwerp vast en regelt Kaja de fotografie. Deze kan gebruikt worden voor marketingactiviteiten en social media. En nu? Nu is het aan u om het uit te proberen en om ervan te genieten!

 

Reacties

Reactie toevoegen