Advertorial

Alpro nu ook voor professionals!

Consumenten gaan steeds bewuster om met voeding en kiezen steeds vaker voor zuivelvervangers in plaats van zuivelproducten. De plantaardige drinks, desserts en yoghurtvariaties van Alpro zijn dan ook sterk vertegenwoordigd in de Nederlandse supermarkten. De Nederlandse consument haalt de volgende vier punten aan als de belangrijkste redenen om meer zuivelvervangers te consumeren: hij/zij wil minder dierlijke producten eten, verantwoorder leven, is allergisch voor zuivel of vindt zuivelvervangers gewoon lekker. Sinds enkele jaren maakt Alpro het ook voor de foodservicesector mogelijk om aan deze behoeften van de consument te voldoen. Een deel van het assortiment is namelijk ook verkrijgbaar voor de out-of-home markt. Het Alpro® Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector.

Alpro is al jarenlang een grote speler als het gaat om zuivelvervangers. Een deel van het assortiment richt zich volledig op de out-of-home markt, zodat mensen ook buitenshuis van plantaardige producten kunnen genieten. Met o.a. Alpro®  ‘For Professionals’ (soja alternatief voor opschuimmelk), Alpro®  Amandel-, Hazelnoot- en Kokosnoot drink en nu ook Alpro® Mild & Creamy maakt Alpro het voor de foodservicesector mogelijk om consumenten buitenshuis gezonde, plantaardige alternatieven voor zuivelproducten aan te bieden.

Verantwoord en smaakvol ontbijt
Met Alpro® Mild & Creamy kunnen horecabedrijven, horecaformules op treinstations maar ook bedrijfskantines, scholen en universiteiten hun klanten op een verantwoorde manier aan de dag laten beginnen. Alpro® Mild & Creamy is heerlijk om puur te eten en ook lekker in combinatie met ontbijtgranen of vers fruit. Daarnaast kunnen de vier verschillende smaken uitstekend gebruikt worden als basis voor smoothies.

Alpro® Mild & Creamy is een 100% plantaardige variatie op yoghurt, die vrij is van dierlijke vetten. Daarnaast is het licht verteerbaar doordat het van nature lactosevrij is. Ten slotte is dit plantaardige product een bron van calcium, eiwitten en vitamines en bevat het geen zuivel en gluten. Dit maakt het product geschikt voor een breed publiek – dus ook voor vegetariërs en veganisten. Alpro® Mild & Creamy is verkrijgbaar in handige schenkverpakkingen in de smaken natuur, vanille, limoen-citroen en aardbei-rabarber en wordt verkocht per 4 verpakkingen van 750 ml. Momenteel is Alpro® Mild & Creamy o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Kroon Zuivel in Zeist, en de vestigingen van Makro en Sligro. Kijk voor meer informatie op de website van Alpro.