Advertorial

Art2Go zorgt voor de perfecte uitstraling

Met het door hem ontworpen interieur voor Werelds aan het Strand in Ouddorp oogst Jorg Wijnen van interieurbureau Art2Go uit Baarle-Nassau veel lof. In slechts enkele weken tijd zette Wijnen in samenspraak met de eigenaren van het restaurant een stoer, warm, sfeervol en industrieel restaurantontwerp neer. Nu het concept stáát, is hij alweer bezig met het ontwerpen van nieuwe horeca-interieurs. “Met mijn passie voor de horeca is er niets mooiers dan dit vak.”

De affiniteit met de horeca én het plezier dat hij had in ontwerpen, leidde ertoe dat Brabander Jorg Wijnen zestien jaar geleden zijn interieurbureau Art2Go begon. Inmiddels is Art2Go een bekende speler op de markt, die zich stevig heeft weten te manifesteren als leverancier van horeca-interieurconcepten. Wijnen: “We hanteren twee duidelijke doelstellingen: het creëren van levensvatbare ideeën voor de ondernemer en het optimaliseren van de totaalbeleving voor de gast. Maar natuurlijk staat een werkbaar klimaat voor de horecaondernemer centraal.”

Perfecte uitstraling
Art2Go adviseert en ontwerpt vanuit een bestaand of leeg pand een compleet indelingsplan. De ideeën en de eisen van de opdrachtgever worden daarbij vertaald in een uitvoerbaar, functioneel en duurzaam design. Elk interieurontwerp wordt verduidelijkt met moodboards, plattegronden en aanzichttekeningen, zodat de opdrachtgever een helder inzicht krijgt in zijn toekomstige omgeving. Een interieurontwerp kan daarnaast ook gevisualiseerd worden door middel van 3D-impressies. Wijnen: “We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment materiaalmonsters, meubel- en verlichtingscatalogi en kleurenwaaiers zodat de klant een goede indruk krijgt van de uitstraling. Doordat we een totaalpakket kunnen aanbieden kunnen we de perfecte uitstraling geven aan elke zaak.”

Van nul tot turn-key
Wijnen: “Werelds aan het Strand was natuurlijk een uniek project om aan bij te dragen. De eigenaren zijn ontspannen mensen die al een goed beeld hadden van hoe het interieur eruit moest komen te zien. Samen hebben we de ideeën op papier gezet en zijn we uiteindelijk tot een compleet plaatje gekomen. De wens van de klant is altijd ons uitganspunt.” Maar ook voor ondernemers die nog niet zo’n vast omlijnd plan hebben is Art2Go een goede partner. “We maken horecaontwerpen van nul tot turn-key en hebben daarvoor alle expertise in huis. Iedere wens van een ondernemer is uniek en vraagt om een bepaalde aanpak. Dat geldt ook voor onze dienstverlening. Die kan uiteenlopen van ontwerp tot bouwbegeleiding en realisatie. We beschikken over een compleet en in grootte op te schalen team in alle disciplines die nodig zijn om een project tot succes te brengen. Samen zorgen we voor een perfecte uitvoering van de eerste schets tot en met de oplevering. En dat in een relatief kort tijdbestek.”

Art2Go Interieurprojecten
Smederijstraat 17
5111 PT Baarle-Nassau
0031 13 5070757
info@art2gointerieurprojecten.nl
www.art2gointerieurprojecten.nl

Reacties

Reactie toevoegen