Advertorial

Australian biologische en fairtrade thee

Australian, bekend van de chocolade en biologische koffie en ijsvarianten, breidt haar assortiment uit met 100% biologische en Fairtrade gecertificeerde thee.

Australian, bekend van de luxe chocolade en biologische koffie en ijsvarianten, breidt haar assortiment uit met 100% biologische en Fairtrade gecertificeerde thee. De thee is 100% biologisch, Fairtrade gecertificeerd en gemaakt van uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Met één zwarte en vijf groene theevarianten, heeft Australian gekozen voor functionele theevarianten met een pure smaakbeleving, voor verschillende momenten van de dag. De thee is binnekort verkrijgbaar bij Sligro.

Fairtrade
“Na onze biologische koffie en - chocolade is het uitbrengen van een theelijn een logische stap, waarin wij het ‘koffie-theemoment’ compleet maken. Australian wil bijdragen aan mens en milieu, daarom hebben wij niet alleen voor biologisch maar ook voor Fairtrade certificering gekozen”, aldus Marcel Gerritsen, Managing Director van Australian. Fairtrade is naast een keurmerk een wereldwijde beweging die strijdt voor een beter inkomen voor boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden, goede arbeidsomstandigheden en een milieuvriendelijke teelt. “Door deze stap zorgt Australian ervoor dat consumenten nog makkelijker kunnen kiezen voor Fairtrade thee en daarmee bijdragen aan een beter leven voor de mensen die hard werken om de thee te plukken en te verwerken. De medewerkers op de theeplantage kunnen de Fairtrade premie bijvoorbeeld gebruiken voor betere huisvesting en onderwijs voor hun kinderen”, aldus Peter d’Angremond, Directeur Fairtrade Nederland. Ieder kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt en productie. De groene thee varianten – Beautea, Puritea, Teatox, Mintea en Nightea – zijn afkomstig uit China, De Mintea kent een verfrissende werking dankzij de toevoeging van pepermunt en rozenblaadjes en heeft vele toepassingen.

 

Reacties

Reactie toevoegen