Beers|Brickworks online met design inspiratie
Advertorial
Foto Charlotte Kin photography

Beers|Brickworks online met design inspiratie

Beers|Brickworks helpt horecaondernemers het allermooiste uit hun pand te halen. Nu is er een online toolkit verkrijgbaar waarmee ondernemers zelf aan de slag kunnen gaan.  

Tap in op meer dan 20 jaren ervaring van Nicole van Beers en Kariene van Steenoven in horeca-vormgevinggerelateerd aan bieromzet. Zij hebben hun sporen verdiend als interieurarchitecten op de horecadevelopment-afdeling van AB-Inbev en zijn 10 jaar geleden gestart onder de naam Beers|Brickworks. Op HiepHiepHoreca ziet u wat de kennis van beiden voor u kan betekenen. 

20 jaar praktijkverhalen
Van Beers en Van Steenoven hebben het vak geleerd door goed te kijken en te luisteren naar honderden horeca-ondernemers in heel Nederland. Het succes van hun advies is afgemeten aan de stijging van de bieromzet. Nu kunt u online middels diverse pakketten hun kennis verkrijgen en daarmee inspiratie op doen om het allerbeste uit uw pand voor uw gasten te halen. Het light-membership is voor horeca-inspiratie van idee tot opening. Het programma is ontstaan door alle vakkennis uit 20 jaar praktijkverhalen te filteren. Het zit vol handige downloads filmpjes en waargebeurde verhalen. In totaal heeft HiepHiepHoreca 11 online tools 5 masterclass dagen en 3 clubhuisdagen voor u om van uw pand een horeca hotspot maken.

Speciaal voor onze lezers: met de code hiephiephorecatryout heeft u een jaar lang gratis toegang. De code is geldig tot 31 januari 2019.

Reacties

Reactie toevoegen