Advertorial

Ben jij ‘Fit for the Future’?

Ontdek het tijdens de European Catering Summit!

Op maandag 3 en dinsdag 4 februari 2020 vindt de eerste editie van de European Catering Summit (ECS) plaats. Een event tailormade for Europese event cateraars. ECs biedt een plek waar catering executives kennis en ervaringen kunnen delen, maar bovenal geïnspireerd worden om klaar te zijn voor de toekomst.

De catering branche verandert snel en enkel organisaties die hierin meegaan, zullen vooruitkomen. Hoe staat jouw bedrijf ervoor? De European Catering Summit biedt catering executives de mogelijkheid om zich te laten inspireren en kennis en ervaringen te delen met gelijkgestemde professionals. Daarnaast geeft dit event je inzichten en middelen om jouw bedrijf op een duurzame manier klaar te stomen voor de toekomst.

Loop een stap vooruit met jouw bedrijf
Tijdens het tweedaagse programma, neemt ECS je mee op een reis van leiderschap, ondernemerschap, de toekomst van food, duurzaamheid en persoonlijke connectie. Wordt geïnspireerd door vooraanstaande internationale sprekers, verkrijg inzichten in brancheontwikkelingen en leer van je vakgenoten middels Best Practices en netwerken.

Om het thema ‘Fit for the Future’ kracht bij te zetten, zijn er vier verhaallijnen opgesteld:
1.Visioning the future, om je te inspireren en voor te bereiden op de toekomst;
2.The red thread, omdat leiderschap en strategie de sleutel zijn om jouw bedrijf verder te brengen;
3.The blueprint to making it work, als leidraad om impact te creëren;
4. Engaging people sustainably, om jouw belangrijkste middelen in balans te brengen.

De European Catering Summit is een uniek event waar Europese cateraars samenkomen om contact te leggen en krachten te bundelen, om de industrie en daarmee ook hun bedrijven te verbeteren.

Laat je inspireren!
Onze sprekers delen verhalen en ervaringen die herkenbaar, relevant, emotioneel en innemend zijn. Gebruik hun inspiratie om jouw verhaal te vertellen en verkopen; Een verhaal dat je kan onderscheiden van jouw concurrenten. Naast keynotes van Nicole Brandes - Internationaal geprezen auteur, leiderschapsgoeroe en business futurist, Hans Steenbergen - Editor in chief & trendwatcher Food Inspiration en Igor Beuker - Serial entrepreneur & new breed trendwatcher, zullen diverse industrie helden en vakexperts het podium betreden.

Voor én door cateraars
Aan de European Catering Summit zijn verschillende (inter)nationale verenigingen voor cateraars verbonden:
ABCS - Association of Banquet and Catering Services, RU
BECAS - Belgian Event Caterer Association, BE
EPCAS - European Event Caterer Association, EU
LECA - Leading Caterers, DE
ONCE - Officieel Netwerk Catering Events, NL
Traiteurs de France, FR

Let’s connect!
We willen dat tijdens ECS onze gasten transformeren in actieve deelnemers. Alle verhalen zijn het delen waard - de jouwe ook! Door ontmoeten, verbinden, communiceren en delen, kunnen we leren en groeien op persoonlijk en zakelijk niveau.

Benieuwd naar alle sprekers, het volledige programma en wat je nog meer kunt verwachten? Ga dan naar cateringsummit.com!

Reacties

Reactie toevoegen