Advertorial

Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

Zoektocht naar de beste leermeester uit de horeca. 

Als leerling in de horeca is er niemand waar je meer tegenop kijkt dan…? Juist. Je leermeester! De leermeester die jou geholpen heeft je horeca skills tot het hoogste niveau te tillen, die vergeet je niet zomaar. En omdat leermeesters zo’n belangrijke rol spelen in het overdragen van vakkennis aan de horecamedewerkers van morgen, krijgen zij vanaf dit jaar ook binnen de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca een eigen podium. Je hebt nog tot en met 14 oktober om je favoriete leerbedrijven te nomineren voor deze wedstrijd. Met jouw nominatie maakt de leermeester kans op de titel Beste Leermeester Horeca 2019/2020!

Opleiden, inspireren en coachen
Goede leermeesters zijn van alle markten thuis. Ze zijn niet alleen echte vaklieden, maar beschikken ook over een flinke dosis geduld, coachende vaardigheden en hebben aandacht voor hun leerlingen. De juiste leermeester weet met deze vaardigheden te inspireren en het beste uit de leerling te halen. Daarbij dragen zij met zoveel passie hun vakkennis over, dat zij hét verschil maken binnen een leerbedrijf en voor hun leerlingen.

Ken of ben jij de beste leermeester? Nomineer dan nu!
De Beste Leermeester Horeca komt in beeld bij het commissiebezoek aan de leerbedrijven die de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bereiken. Hier komt de wedstrijdcommissie leermeesters tegen die in positieve zin opvallen en door hun leerlingen geroemd worden om hun enthousiasme en persoonlijke aandacht. Om de leermeester kans te laten maken op de titel, nomineer je het leerbedrijf van deze leermeester voor de wedstrijd. Het winnende leerbedrijf en de winnende leermeester worden tijdens de finale op de Horecava in 2020 bekendgemaakt. 

Het beste leerbedrijf, de beste leermeester?
Dat de beste leermeesters vaak bij één van deze beste leerbedrijven werken, is niet zo gek. Deze leerbedrijven beseffen hoe waardevol de leermeester is en investeren daarom ook in zijn of haar vaardigheden. Opleiden geldt namelijk niet alleen voor leerlingen, ook de leermeester zelf is nooit uitgeleerd! De beste leermeesters nemen de tijd en ruimte om zowel uit zichzelf, als uit hun leerlingen het beste naar boven te halen.

Over de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca
De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca wordt jaarlijks georganiseerd door SVH. Deelnemende leerbedrijven worden tijdens deze strijd beoordeeld door de eigen leermeesters, studenten en docenten. Daarnaast zal ook de wedstrijdcommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van SVH, KHN, SBB, FNV Horeca en oud winnaars, de leerbedrijven beoordelen. Met de wedstrijd wil SVH goed werkgeverschap stimuleren en een bijdrage leveren aan de best mogelijke praktijkopleiding voor nieuwe horecamedewerkers.

Nomineer voor 14 oktober jouw favoriete leerbedrijven!
 

 

Reacties

Reactie toevoegen