Bezoek gratis Gastvrij Rotterdam 2019
Advertorial

Bezoek gratis Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand.

Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca Gastvrij Rotterdam geeft u een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten.

Topwedstrijden en kookdemonstraties
U kunt genieten van een uitgebreid programma met ruim 150 onderdelen waaronder topwedstrijden zoals de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or, de Oyster Opening World Cup, het Glazen Kalf, the Gaia Green Awards en de Young Chef Award, kookdemonstraties door top chefs, wijn- & bierproeverijen etc. etc. Ook bent u welkom in verschillende bekende thema paviljoens op de beursvloer. Nieuw dit jaar zijn het Vegan Taste Lab, het Horeca Netwerk Meet-up Paviljoen en het Cocktails & Beans paviljoen met veel actie van en voor bartenders en barista’s! Bent u ondernemer of manager in de horeca? Dan mag u deze jaarlijkse driedaagse in Rotterdam Ahoy niet missen! Registreer u vandaag nog gratis via deze link.

Reacties

afbeelding van Jos van den Akker

Inschrijving voor gratis kaarten gastvrij Rotterdam

afbeelding van Femke Wolthers
afbeelding van Jerry Luxenburg

Graag kijk mijn collega en ik ernaar uit om op de stijlvolle horecabeurs inspiratie op te doen aangezien wij in de mode business werkzaam zijn is dit een welkome beleving. Hartelijke groet Jerry

afbeelding van Femke Wolthers
afbeelding van r.j.fenger

inschrijving voor gratis kaarten

afbeelding van Femke Wolthers
afbeelding van GISELE VANOVERSCHELDE

Goeiedag,
graag twee vrijkaarten / vouchers voor ons bedrijf aub.
Met vriendelijke groeten
Gisèle Vanoverschelde
Office & Administration

Grijpenlaan 11, 3300 Tienen - Belgium
T +32 (0)16/55.15.80 – M +32 (0)498-56 02 01
E gisele.vanoverschelde@kimchoc.be www.kimchoc.be

afbeelding van Femke Wolthers
afbeelding van Tony Andrade

Graag zou ik 2 activatiecodes willen ontvangen om de beurs te bezoeken. Kan dat?

Alvast bedankt.

Reactie toevoegen