Advertorial

Bezoek gratis Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals vol culinaire verrassingen, innovatieve food en non-food producten voor in de horeca.. lees verder

De 5e editie van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september in Rotterdam Ahoy. Ondernemers & horecamanagers, sterrenchefs, smaakprofessoren, vinologen en andere horecaprofessionals; iedereen kijkt er weer watertandend naar uit. Het evenement in Ahoy is uitgegroeid tot een vakmatig hoogtepunt voor de fijnproever en een niet te missen vakbeurs voor de ambitieuze horecaprofessional. Vanzelfsprekend stellen we alles in het werk om afgelopen recordeditie met 360 exposanten, 140 programma onderdelen en bijna 11.000 bezoekers te overtreffen. De vooruitzichten zijn goed en met een nieuwe indeling van de beursvloer en onder meer het toevoegen van de Nederlandse finale Bocuse d’Or, het Wine & Fine Food Paviljoen en het Outdoor Cooking Square biedt Gastvrij Rotterdam een nog completer aanbod dan voorheen.

De smaakpapillen verkwikken met culinaire innovaties? Nieuw kooktalent spotten of gelauwerde chefs de cuisines aan het werk zien? Het kan allemaal tijdens de 2e horecavakbeurs in Nederland. Gastvrij Rotterdam is na vier voorgaande edities uitgegroeid tot een hoogstaand gastronomisch platform voor de ambitieuze horecaprofessional. Met ruim 360 exposanten, een keur aan workshops, talloze culinaire hoogstandjes en sublieme innovaties staat Gastvrij Rotterdam inmiddels stevig op de kaart. Je komt zintuigen te kort in een bijzonder sfeervolle ambiance.

Tipje van de sluier
Eén van de nieuwe highlights is het gecombineerde themapaviljoen Wine & Fine Food. Hier vindt men een keur aan gastronomische producten & delicatessen en een inspirerend programma met masterclasses, proeverijen met topchefs, topsommeliers en diverse meestertitel houders. Voor het eerst kent de vakbeurs ook een Belgisch paviljoen, waar Belgische aanbieders hun producten presenteren, demonstreren en laten proeven.  Het altijd drukbezochte KookWeiland wordt dit jaar omgedoopt tot KookPodium in een moderne setting met dagelijks spectaculaire demonstraties. Aankomende editie krijgen bedrijven met buitenproducten de mogelijkheid om buiten te exposeren. De binnentuin van Ahoy wordt omgetoverd tot Outdoor Cooking Square. In het Kenniscentrum voor Bier brengen brouwers de beursbezoekers kennis bij over bierbehandeling en het gastronomisch product bier.

Duurzame inspiratie
Gastronomisch Nederland wordt steeds duurzamer. In het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen staat de duurzame inspiratie centraal. De Duurzame Hotelkamer wordt de komende editie dé eyecatcher. Daarnaast koken ambitieuze chefs de heerlijkste verantwoorde gerechten. Ervaar de bijzondere kenmerken van de duurzame producten. Proef, ruik en beleef! Kijk voor uitgebreide informatie over de vakbeurs op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Laat je drie dagen lang even helemaal onderdompelen in de heerlijke wereld van smaken, geuren en etiquette. Als lezer van ENTREE heeft u gratis toegang tot de beurs. Registreer nu voor uw gratis bezoek.