Advertorial

Biologische koffie Café Intención

De vraag naar biologische producten neemt toe en de biologische, fairtrade koffie Café Intención speelt daar graag op in. De Café Crème bonenmelange bestaat uit 100% Arabica bonen uit Midden- en Zuid Amerika. De volle smaak is verrassend. Een stevige body met een lichtkruidige smaak die overgaat naar een fluweelzachte afdronk.

De espressobonen hebben een pittig aroma en zijn zeer geschikt voor een espresso, cappuccino, latte macchiato of een koffiecocktail. De koffiebonen voor Café Intención rijpten onder gecontroleerd natuurlijke omstandigheden zonder toevoeging van niet natuurlijke meststoffen –voorzien van het Bio keurmerk- en gecertificeerd onder nummer DE-ÖKO-003. Bij onze Café Intención bonenmelanges leveren wij ook kop en schotels in 3 maten, Café Intención suikersticks, Café Intención melkcups en hierbij sinds kort mooie dispenserblikken.

J.J. Darboven
Café Intención wordt gebrand door het bedrijf J.J. Darboven. Een familiebedrijf dat al 150 jaar ervaring heeft met het branden van koffie. Eigenaar Albert Darboven woonde lange tijd in Zuid-Amerika en begreep de voorwaarden van de lokale koffieboeren. De samenwerking met de Fairtrade organisatie startte in 1993. J.J. Darboven is verbonden aan specifieke projecten voor de mensen die onze koffie produceren. N.a.v. het 150-jarig bestaan startte J.J. Darboven het project H.E.L.P. in Honduras om in het oudste koffiegebied 275 boeren en hun families te ondersteunen met kennis en scholing om de productie te verbeteren en de opbrengst voor de koffieboeren te verhogen.

Parnerships
J.J. Darboven heeft partnerships met diverse koffiemachineleveranciers waaronder Schaerer, WMF, Reneka en Etna. Wij adviseren u graag over de voor u geschikte apparatuur en de daarbij behorende financiering. Voor vragen graag contant opnemen met onze afd. verkoop op 033 4612977 of vul het contactformulier in op onze website. Meer informatie over koffiebranderij J.J. Darboven op www.darboven.nl

 

Reacties

Reactie toevoegen