booq QR pakt nominatie
Advertorial

booq QR pakt nominatie

QR-bestellen is eenvoudig: gasten scannen een QR-code met hun smartphone en kunnen direct online bestellen. Het is niet nodig een app te installeren, te navigeren naar een website of in te loggen.

booq QR-bestellen biedt nieuwe mogelijkheden op het terras, in het theater, de snackbar of als roomservice in hotelkamers. Zelfs op plekken waar de personele bezetting voorheen ingewikkeld was, zoals bij strandbedden. En dat viel ook de jury van de Horeca Innovation Award op. Booq QR-bestellen is genomineerd voor een gelijknamige award.

Slimme opties
Commercieel directeur René Eijsink: “Het mooie van booq QR-bestellen is dat online en offline service elkaar versterken. Geen wachttijd meer voor gasten, meer rust voor je team en extra flexibiliteit en omzet voor de ondernemer. Scannen, bestellen, betalen en klaar! Uniek aan onze QR-oplossing is dat deze volledig integreert met je kassa, bar-/keukenschermen, webshop, bestelzuil en backoffice. Bovendien zit booq QR-bestellen vol slimme opties waaronder cross- en upselling via pop-ups in het bestelproces, meertaligheid, dark-mode en verschillende betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard of boeken op kamer.”

Genomineerd
Oplossing booq QR-bestellen van Eijsink is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2020, de jaarlijkse prijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodservice branche. De jury selecteerde in vier categorieën zestien veelbelovende producten en diensten uit bijna 200 inzendingen. booq QR-bestellen is genomineerd in de categorie Equipment & Services en wordt op 3 december live aan de jury gepresenteerd, in een tweede stemronde. Tijdens de opening van de 64e editie van de Horecava op maandag 13 januari in de RAI Amsterdam worden de categoriewinnaars, winnaar van de Karel de Vos Duurzaamheid Award en overall winnaar bekendgemaakt.

Gerelateerd nieuws

donderdag 28 februari 2013
vrijdag 17 februari 2012

Reacties

Reactie toevoegen