Casco Horecaruimte te huur Houthavens A'dam
Advertorial

Casco horecaruimte te huur Houthavens A'dam

Bent u de juiste horecaondernemer?

Dan zijn wij opzoek naar u!

In de Amsterdamse Houthavens zijn grote nieuwbouwprojecten bezig. De Houthaven is gelegen aan het IJ in het westelijk havengebied van Amsterdam. De Houthaven transformeert in rap tempo naar een waterrijk woon- en werkgebied met zeven verschillende eilanden. In totaal worden er ruim 2.000 woningen en meer dan 50.000 m² bedrijfsruimte ontwikkeld.

Op één van de fraaiste locaties in de populaire Houthaven wordt een schitterend wooncomplex gerealiseerd: ‘LIFE’. LIFE is een van de vele nieuwe woongebouwen in de Houthaven. Hier komen in totaal 98 woningen. Het gehele pand zal een mix van levensloopbestendige appartementen bieden, een horecagelegenheid, een zorgcentrum en dagbesteding van Cordaan en een gezamenlijke, groene binnentuin.

Hiernaast zal op de kop van het eiland een groot hotel worden gebouwd in de stijl van de zogeheten ‘Amsterdamse School’. Hier zullen 84 hotelappartementen gerealiseerd worden, voor kort- en langdurig verblijf. Ook zit er binnen een straal van 1.000 meter een basis- en een middelbare school.  

Het horecapand zal worden gerealiseerd op de begane grond, op een hoek aan een plein met een grote kinderspeelplaats. De horecalokaliteit zal in 200 m² groot worden. Ook is er ruimte voor een groot terras van ca. 55 m². Deze ruimte leent zich uitstekend voor de invulling van een aantrekkelijk horeca-concept. Laagdrempelig, waarbij verblijven, ontmoeten en werken centraal staan. Een huiskamer voor de buurt op een prachtige plek aan het IJ.  

Algemene uitgangspunten van het horecaobject zijn:
Oppervlakte
Ca. 200 m² VVO
Oppervlakte terras
Ca. 55 m² VVO
Huurprijs
€ 50,000.- per jaar, excl. de geldende BTW.

Opleveringsniveau
Casco, inclusief vetvangput

Oplevering
Oktober, 2019

Overige bijzonderheden
Hoekpand
Ruim terras aan een plein mogelijk
Definitieve goedkeuring eigenaar

Indien geïnteresseerd, neem contact op met Colliers International via:
Tinus van Driessche      +31 6 50 49 59 80
Rewina Tjon A Sin         +31 6 13 03 63 74
Etienne van Unen          +31 6 13 17 21 30

Reacties

Reactie toevoegen