Advertorial

Chefkok gezocht voor Oostenrijks hotel

Hotel ***** in het centrum van het grootste en modernste skigebied van het Zillertal-Tirol zoekt voor komend winterseizoen een chefkok maar ook een ambitieuze sous-chef komt in aanmerking.

Je komt te werken in een jong enthousiast vijfkoppig-team. (totaal ca 22 medewerkers). Het hotel bestaat sinds 1980 en heeft ongeveer 50 kamers/ suites, in ‘‘ klassieke en modern-landhaus style‘‘. 70% van onze internationale gasten komt al vele jaren, mede vanwege onze keuken, service en de ideale ligging. Wij werken alleen met top produkten, en betrekken  primeurs, vis , specialiteiten en groenten  van  Rungis-express en/of  via de centrale markt in München. Vlees en wild van de plaatselijke leveranciers.

Wij proberen zoveel mogelijk  duurzaam en bewust te ondernemen. De kookstijl is modern, maar basic en de porties klein en op bord geserveerd .  Dagelijks eenn wisselend 4-gangen menu met keuze uit 3 hoofdgerechten,  voor ca 90 gasten en op zeer serieus niveau.

Goed om te weten:
• Seizoen begint half december en eindigt ongeveer 10 april
• De sollicitatie-procedure gaat voorlopig via mail
• Ons team is internationaal en we spreken met elkaar engels, duits en nederlands
• je woont intern  en ook alle maaltijden zijn inbegrepen, ook op vrije dagen
• Wij hebben een 6-daagse werkweek (ca. 48 uur) (zzp helaas niet mogelijk)
• Salaris boven gemiddeld en compleet verzekerd • hoge Korting op de skipas

Wat maakt het werken in Edelweiss zo leuk?
Het is geen zogenaamde vakantiebaan maar tijd om de berg op te gaan is er ruimschoots. Wij werken al vele jaren met jonge enthousiaste, vakkundige mensen waarvan velen vaak meerdere seizoenen.

Het management hecht grote waarde aan vriendelijkheid , een voorkomend optreden ooktegenover jouw collegas en 100% inzet tegenover de gasten en het hotel.

Werken bij ons in Tirol/ Zillertal is een mooie ervaring en een goede tussenstap in je carriere en dat in een fantastische omgeving... Een combinatie van werken en skien en beide op hoog niveau! Solliciteer nu: info@hotelgerlos.com of via www.hotelgerlos.com

Reacties

Reactie toevoegen