Culinaire sauzen voor de foodprofessional
Advertorial

Culinaire sauzen voor de foodprofessional

C’est Ça is een nieuwe naam in de wereld van culinaire sauzen. De lancering van deze nieuwe generatie culinaire basissauzen en kant-en-klare sauzen voor professionals vond plaats op de Horecava.

Met een serie van 4 kwalitatief hoogwaardige sauzen (witte basis-, bruine basis-, champignon- en pepersaus), biedt C’est Ça de perfecte basis voor huisgemaakte sauzen waarbij de foodprofessional alle ruimte heeft voor een eigen creatieve finishing touch.

Makkelijk en duurzaam
Het uitgangspunt van C’est Ça is tweeledig. Enerzijds als gemaksoplossing in de professionele keuken waarmee ingespeeld wordt op het groeiende tekort aan opgeleide koks. Anderzijds speelt het merk in op de actuele trends in het kader van duurzaamheid. Zo zijn de sauzen van C’est Ça allergenenvrij en volledig plantaardig. Dat maakt de serie geschikt voor iedere gast.   

Verse smaakbeleving
Door de uitgekiende toepassing van umami, gewonnen uit groenten en paddenstoelen, hebben de sauzen van C’est Ça een krachtige smaak meegekregen die dezelfde smaakbeleving geven als een traditioneel getrokken fond. Het unieke bereidingsproces zorgt er bovendien voor dat de sauzen hun verse smaakbeleving behouden en toch lang houdbaar zijn.

Gemak
Chef-kok Evert te Pas laat op de Horecava foodprofessionals kennismaken met C’est Ça. De chef is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de sauzen. “Ik heb mij beziggehouden met het assortiment: gekeken waar behoefte aan is en veel getest bij vakgenoten. Maar ik heb ook meegedacht over de verpakking en dan met name over de grootte en het gemak ervan.” Er is een grotere behoefte aan een schenkverpakking met kleinere inhoud dan tot nu toe verkrijgbaar is en ook de hersluitbaarheid van de verpakking is zeer gewenst. Op de stand laat Te Pas zien hoe gemakkelijk de sauzen zijn in gebruik. Hij past ze toe in gerechten zoals dat ook in restaurants gebeurt. Zo kunnen de sauzen tijdens de mise-en-placewerkzaamheden gemaakt worden, maar ze zijn ook prima per gerecht te gebruiken door na de bereiding van bijvoorbeeld vis of vlees een beetje van de saus aan het braadvocht in de pan toe te voegen en met eigen ingrediënten te verrijken. Daarmee toont C’est Ça aan dat de sauzen zowel geschikt zijn voor de groothoreca en catering als voor de kleinere restaurants.

 

Reacties

Reactie toevoegen