Advertorial

De Kuyper valt int. in de prijzen

De Kuyper Royal Distillers viel tweemaal in de prijzen bij de Tasting Awards op de International Spirits Challenge (ISC) 2019: De Kuyper won de overall highlight trophy “Likeur Producent van het Jaar” en ging met de gouden medaille naar huis in de categorie likeuren voor Cherry Heering.

ISC trophy winnaars vertegenwoordigen de allerbesten in hun categorie en worden geselecteerd door een expert panel van meer dan 50 wereldwijd vooraanstaande gespecialiseerde juryleden. De Kuyper Royal Distillers werd benoemd tot “Likeur producent van het jaar”, door een prachtige lijst aan resultaten in 2019. Dit is de hoogste onderscheiding die een merk kan ontvangen van de ISC en deze prijs wordt gezien als een van de meest gerespecteerde en gewilde awards in de gedistilleerd industrie. Eén trophy, twee gouden, zes zilveren en een bronzen medaille zorgen voor een glansrijke overwinning die voor zichzelf spreekt. 

Hollands glorie
“Het is een enorme eer voor ons om deze twee prijzen te winnen op de International Spirits Challenge dit jaar. Het resultaat onderstreept de ultieme kwaliteit van onze producten en erkent onze expertise en onze dagelijkse inspanningen om de beste likeuren ter wereld te distilleren, zodat iedereen kan genieten van heerlijke cocktails,” aldus Mark de Witte, CEO van De Kuyper. De Kuyper Royal Distillers is het grootste premium cocktail likeuren merk ter wereld met De Kuyper Likeuren als de ruggengraat van het bedrijf. Extracten van hoge kwaliteit ingrediënten en botanicals die geproduceerd worden in de De Kuyper distilleerderij in Schiedam, zorgen voor een serie Essentials en Variations likeuren van de hoogste orde. Bartenders en cocktailfans kunnen met De Kuyper Likeuren makkelijk en snel zowel klassieke cocktails als moderne varianten creëren - voor bartenders en eigenlijk iedere cocktail fan. De 13 Essential Likeuren bestaan uit basis ingrediënten voor de meest bekende cocktails zoals de Margarita of Blue Lagoon. De 18 Variations bieden inspiratie om op traditionele cocktails ontelbare variaties te maken naar eigen smaak en stijl, zoals een Watermelon Margarita.  

Oudste kersenlikeur ter wereld 
Cherry Heering is ruim 200 jaar geleden gecreëerd en daarmee waarschijnlijk de oudste kersenlikeur ter wereld. De likeur groeide snel in populariteit, al sinds de creatie ervan.  Het voegt wat extravagantie en dat speciale extraatje toe aan de meest bijzondere cocktails van alle tijden. Ook Cherry Heering zorgt ervoor dat eenieder de mogelijkheid heeft om de heerlijkste cocktails te mixen. Cherry Heering is essentieel voor sommige van de meest legendarische cocktails en is daarom een onmisbare speler in de meeste van de World’s 50 Best Bars. Met deze 24e jaarlijkse prijsuitreiking zorgt ISC wederom voor een wereldwijde competitie met meer dan 1700 deelnemers uit bijna 70 landen wereldwijd. De competitie is gebaseerd op een intensieve en onafhankelijke jurering, die erop gebrand is de beste selectie te maken uit het hoge kaliber dranken en verpakkingsdesigns. Door de werelds grootste producenten van drankmerken wordt de competitie onderschreven als de internationale standaard voor kwaliteit. “Deze prestigieuze awards zullen bijdragen aan het overtuigen van nog meer consumenten en bartenders van de kwaliteit en veelzijdigheid van onze eersteklas likeuren die de basis vormen voor de beste cocktails. De wereldwijde visie van ons bedrijf is ‘Own the Cocktail’. We willen mensen over de hele wereld laten zien dat het maken van fantastische cocktails helemaal niet ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn. Met onze premium likeuren en onze makkelijke recepten kan iedereen een goede cocktail maken in seconden,” aldus Albert de Heer, Marketing Director Global Brands bij De Kuyper Royal Distillers.