De perfect serves van BY AMI Urban Bistro
Advertorial
Foto Mees van den Ekart en Horeca in Beeld

De perfect serves van BY AMI Urban Bistro

Bij het Rotterdamse restaurant BY AMI Urban Bistro van Ahmed Baglari klopt alles. De perfect serves van onder andere Royal Bliss, FÏNLEY en Fuze Tea (frisdrankmerken van Coca-Cola) dragen daar volop aan bij. We gaan langs in de inspirerende Maasstad! Bekijk foto's van de zaak én de perfect serves onder dit bericht.

Ooit was de Kop van Zuid een havengebied. Inmiddels is het met alle levendige horeca, iconische architectuur en de prachtige ligging aan het water een van de meest bruisende wijken in Rotterdam. Niet zo gek dus dat Ahmed Baglari (34) potentie zag in deze locatie en er vorig jaar BY AMI Urban Bistro met een enorm terras opende. Een schot in de roos: dagelijks genieten veel gasten van deze plek én van het prachtige uitzicht over de Maas.

Wow-gevoel
“Wie hier is, moet een wow-gevoel krijgen”, begint de enthousiaste ondernemer. Dat gevoel krijgen gasten al meteen bij binnenkomst: het instagrammable interieur springt mede dankzij vier gigantische beschilderde pilaren meteen in het oog. Baglari: “Tel daar de toegankelijke fusiongerechten, onze duurzame werkwijze – we gebruiken groene stroom, hebben geen plastic rietjes en koken op inductie – ons oog voor detail en het serviceniveau bij op, en je hebt een verhaal dat klopt.”

Gast van nu
Om dat niveau te continueren, houdt Baglari goed in de gaten wat de gast van nu wil. “Er is veel behoefte aan frisdranken die niet veel suikers en calorieën bevatten, maar wél smaakvol zijn. Daarnaast wil de gast kiezen tussen meerdere én vernieuwende frisdranken en wil hij verrast worden.”

Perfect serves
Om aan die vraag te voldoen, schenkt Baglari perfect serves van verschillende merken van Coca-Cola, waaronder Royal Bliss, Fuze Tea en FÏNLEY (zie kader). Anouk Vermeer Brand Ambassador Horeca bij Coca-Cola European Partners Nederland (CCEP): “Met deze en onze andere ‘Soda’s & Stills’ biedt Coca-Cola een breed portfolio aan drankjes die inspelen op de veranderende behoeften van de consument. Die wil drankjes met minder of zonder calorieën, premium mixers, mooie serves en variatie. Frisdrank is de meest gekozen drank binnen het horecasegment. Omdat de bereiding bovendien weinig handelingen nodig heeft, is het echt een omzetmaker. We zijn ons bewust van het belang om continu te innoveren.”

Tailor made
De samenwerking tussen Baglari en Coca-Cola gaat echter verder dan alleen het aanbieden van perfect serves. Zo liggen op iedere tafel perfectserve-kaarten in de look-and-feel van het interieur en komt er binnenkort een gepersonaliseerd Fuze Tea-neonbord buiten. Daarnaast is BY AMI Urban Bistro onderdeel van The Perfect Soda Served By-campagne van Coca-Cola, waarmee het via onder andere abri’s aandacht krijgt voor de eigen perfect serve FÏNLEY Matcha Ginger Ale met sinaasappel, munt en matcha-ijsklontjes.

Geselecteerde outlets
Met deze tailormade-aanpak is BY AMI Urban Bistro een van de geselecteerde outlets waarmee Coca-Cola een intensieve samenwerking heeft. Anne Geertsen, ook Brand Ambassador Horeca bij CCEP: “Dit doen we met aan selectief aantal outlets in grote steden die een bovengemiddelde focus op serve en beleving hebben. Met lokale exposure bereiken we de juiste doelgroep. We willen echt een partner zijn voor de horecaondernemer en waarde toevoegen, ook via gastvrijheidstrainingen. Dat werkt: vorig jaar steeg de omzet van deelnemende ondernemers.”

Toevoeging
Terug naar Baglari, die blij is met deze samenwerking. “De verkoop van de frisdranken gaat soms zo hard, dat de koelkasten het niet aankunnen. Bij BY AMI Urban Bistro voegen ze écht iets toe aan het concept!”

Cocacolavoorondernemers.nl

Een greep uit Coca Cola’s frisdrankmerken:

Fuze Tea (caloriearme ijsthee)
Sparkling Black Tea
Green Tea
Green Tea Mango/Kamille
Black Tea Perzik/Hibiscus

FÏNLEY (volwassen frisdrank)
Bitter Lemon
Ginger Ale
Tonic
Tonic Zero
Mojito

Royal Bliss (premium mixers)
Creative Tonic Water
Vibrant Yuzu Tonic Water
Irreverent Ginger Ale
Bohemian Berry Sensation

Coca-Cola Signature Mixers (premium mixers voor dark spirits)
Smoky Notes
Spicy Notes
Herbal Notes
Woody Notes

 

Reacties

Reactie toevoegen