Advertorial

Dijkstra introduceert eigen wijn

Sjoerd Dijkstra, grondlegger van Eden Hotels,  introduceert zijn eigen private label wijn, die in alle Eden Hotels geschonken zal worden. La Capitan is de naam van de wijn en is een resultaat van een samenwerking tussen Eden Hotels en wijnimporteur LFE.

La Capitan  – de kapitein – verwijst naar Sjoerd Dijkstra, die net als de stuurman op een schip richting gaf aan het familiebedrijf Eden Hotels. La Capitan wordt in een rode en een witte variant geproduceerd en gebotteld door Castel, een Franse wijnproducent die valt onder moederbedrijf van LFE. De wijn is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Eden Hotels en LFE die 2 maanden geleden startte.  

Wijnfles
Eden-grondlegger Dijkstra is trots op zijn nieuwe wijn: “Het gebeurt namelijk niet elke dag dat je je gezicht terugziet op een wijnfles, maar nu dat in mijn geval wel gebeurt, ben ik blij dat het op La Capitan is. En omdat zowel Eden als LFE het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda hebben, drink je bij ons nog duurzaam ook!”

In de oktoberuitgave van Entree, die binnenkort op de mat valt, lees je een uitgebreid interview met Leon Dijkstra, directeur van Eden Hotels.