Donna Italia introduceert Italiaanse Focaccia
Advertorial

Donna Italia introduceert Italiaanse Focaccia

Donna Italia is alom bekend vanwege haar heerlijke authentieke pizza’s maar nu introduceert zij iets nieuws: de Focaccia. Hoogkwalitatief en samengesteld met het beste bloem. De Focaccia vormt hiermee een knapperig alternatief voor brood en is eenvoudig toe te voegen aan uw menu, zonder extra gedoe!

Donna Italia biedt haar klanten de mogelijkheid om eerlijke Italiaanse gerechten in een mum van tijd te serveren. Dankzij Donna Italia’s unieke steenovens zijn haar producten namelijk binnen drie minuten al klaar. En aan de productrange voegen zij nu een originele Italiaanse Focaccia toe. Die kan worden geserveerd met diverse toppings of gewoon besprenkeld met olijfolie en balsamicoazijn, maar is ook heerlijk als croque-monsieur of naast een lekker tomatensoepje. Het Italiaanse product is bereid zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, smaakversterkers of suiker en is hierdoor een ideale uitbreiding van ieders assortiment.  

Geen extra toevoegingen
In de historische streek van Emilia Romagna, door velen gezien als het gastronomisch hart van Italië, staat Donna Italia’s fabriek. Hier wordt het deeg, afkomstig van een unieke mix van onder andere Italiaans Semolina bloem, met de hand gemaakt. Daar wordt, behalve een snufje gist en wat virgin olijfolie niets aan toegevoegd! Donna Italia laat haar deeg vervolgens maar liefst 24 uur rijzen voordat het wordt voorgebakken. Die liefde en zorg.. dat proef je! 

Steenovens in bruikleen
Donna Italia maakt deel uit van een Internationale keten. Door haar ruime ervaring binnen diverse Horeca- en cateringgelegenheden kan zij goed inspelen op de wensen van iedere klant. U kunt door Donna Italia haar gecombineerde concept van product én steenoven overal een echt stukje van de Italiaanse keuken serveren. Het enige wat er vanuit u nodig is..is een stopcontact. Door de service op maat kunnen er, afhankelijk van de afname, diverse soorten ovens in bruikleen worden geleverd. Deze steenovens nemen minimale ruimte in beslag, vereisen geen speciale vaardigheden in gebruik en maken het mogelijk om altijd hetzelfde perfecte product te kunnen serveren. En dat, in drie minuten. Donna Italia biedt vervolgens alle benodigdheden om het product te bereiden zoals een snijplank, pizza/focaccia schep en de snijder. De producten kunnen op elke locatie vanuit bevroren toestand gebakken worden.

Gepersonaliseerde menukaarten
Het team van Donna Italia is jong en dynamisch en service staat altijd bij hen voorop. Met haar Pizzaioli, Italiaans voor pizzabakkers, is zij in staat om iedere vraag of verzoek binnen 24 uur te beantwoorden. Donna ondersteunt haar klanten graag op events in zowel de opzet als de uitvoering.  Daarnaast beschikt haar marketingafdeling over een uitgebreid assortiment aan promotiematerialen als posters, placemats of tentkaartjes en verzorgt voor haar klanten gepersonaliseerde menukaarten.

Al trek gekregen?
Kijk eens op Donna Italia’s website voor inspirerende recepten of neem vrijblijvend voor een proeverij contact met Donna Italia. U kunt natuurlijk ook langskomen op de Horecava en zelf de heerlijke producten proeven. (hal 6+7 standnummer 07 322)

 

Reacties

Reactie toevoegen