Duurzaam Dromen - COCO-MAT
Advertorial

Duurzaam Dromen - COCO-MAT

Steeds meer hotels kiezen er bewust voor om hoger in te zetten op de ‘bewuste’ beleving van hun gasten. De slaapervaring is daar misschien wel de belangrijkste van.

In meer dan 3.500 hotels wereldwijd zijn het de natuurlijke bedden, matrassen, dekbedden en kussens van COCO-MAT die zorgen voor uitgeruste en tevreden mensen. De producten van deze duurzame Griekse fabrikant worden met de hand gemaakt van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige natuurlijke materialen die een helende werking hebben. Massief hout, kokosvezels, natuurlatex, zeegras, eucalyptus, cactusvezel en zelfs paardenhaar zorgen voor een diepe en comfortabele slaap.

COCO-MAT is in 1989 in Athene opgericht met de filosofie om de wereld te verbeteren door duurzaam te produceren en mensen beter natuurlijk te laten slapen. Doordat COCO-MAT zelf ook vijf eigen hotels heeft, biedt zij de hoogste standaard hospitality-service aan haar hotelpartners en is altijd betrokken en meedenkend. In Nederland zijn het meer dan 50 hotels, waaronder Hotel de L’Europe, Morgan & Mees, de Hallen, hotel Stroom, blooming (winnaar van de duurzame GAIA award 2019) en het meest recent, De Roskam in Nunspeet die eerder al voor deze luxueuze bedden kozen. “Wij hebben voor COCO-MAT gekozen vanuit de filosofie die zij hanteren; om de wereld een beetje mooier te willen maken. Vanuit het willen ‘delen’ omdat er immers genoeg is; maar altijd met oog voor de natuur en de medemens. Vanuit deze gedachte is er een bed gecreëerd waarop het heerlijk slapen is. Natuurlijke producten op een liefdevolle wijze in elkaar gezet…een COCO-MAT bed. Je ziet – ruikt  en ervaart het.” Aldus Anna van de Roskam over haar bewuste keuze voor COCO-MAT.

Meer weten over de duurzame producten van COCO-MAT of direct een offerte aanvragen? www.COCO-MAT.com

#sleeponnature #upgradeyourhotel

 

Reacties

Reactie toevoegen