Advertorial

Duurzaam Dutch Design terrasmeubelen

Studio Perspective verkoopt Duurzaam Dutch Design. Alles wordt sociaal geproduceerd, zo ook de design buitenmeubelen. Alle in- en exterieurproducten worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

De meubels van Studio Perspective komen tot stand door bijzondere samenwerkingen tussen Nederlandse ontwerpers en sociale werkplaatsen, sociale firma’s en gedetineerden die werken in productiehuizen van het DJI. Elke aankoop heeft impact! Doordat de ontwerpers nauwelijks beschikken over voorraad, wordt er bij verkoop direct werk gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer werkervaring, betekent voor hen meer kansen op de reguliere arbeidsmarkt.

Terrasmeubelen
Studio Perspective is een webwinkel die social design verkoopt. Duurzaam Dutch Design dat op een sociale manier gemaakt wordt. Het zijn hoogwaardige design producten die geproduceerd zijn door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld sociale werkplaatsen, leerwerkbedrijven, social ventures en bij productiebedrijven van DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen). Mensen die dus wel wat perspectief kunnen gebruiken. Vaak gaat het om een samenwerkingsverband tussen een Nederlandse designer en een sociale werkplaats of sociale firma. Samen maken zij Social Design. De duurzame bedrijven met wie Studio Perspective samenwerkt beschikken nauwelijks over voorraden. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk maatwerk leveren en designproducten personaliseren ten behoeve van de klant. Zo kun je met je bedrijf duurzame producten kopen en op een maatschappelijk verantwoorde manier bijvoorbeeld het terras inrichten. 

Reacties

Reactie toevoegen