Advertorial

Een warme sfeer op uw terras met Cosiscoops

Het weer wordt beter en de terrassen lokken! Heerlijk loungen of drankjes doen op het terras wordt nog gezelliger met de Scoop gaslantaarns van Cosi. Tot laat in de avond genieten uw gasten van de sfeervolle vlammen van deze tafelhaarden.

Niks zo gezellig als samen met vrienden of familie bijkletsen onder het genot van een lekker drankje op het terras. Met Cosiscoops zitten uw gasten de hele avond comfortabel te genieten van de sfeervolle vlammen. Cosiscoops zijn de ultieme, luxueuze sfeermakers voor uw terras of serre. De serie bestaat voornamelijk uit tafelmodellen die met hun kleine formaat perfect staan op elke tafel. Kies uw favoriet uit de verschillende, aantrekkelijke modellen. Zo heeft de Cosiscoop Timber een rustieke uitstraling met haar houten omhulsel en maakt u een echt statement met de Cosiscoop Basket met haar stoere draadstalen frame. De Cosiscoop Basket high is een uitzondering. Deze staat op een hoger frame en kan hierdoor perfect als uitnodigend stand-alone object geplaatst worden.

Eenvoudig in gebruik
De Cosiscoop is handig en eenvoudig in gebruik. Alle Scoops werken op een universele 190 gram gas prikcartouche. Kies er een die is voorzien van gas-stop-systeem voor extra veiligheid. Dit systeem treedt automatisch in werking wanneer de gaslantaarn het contact met de cartouche verliest. Plaats de gascartouche aan de onderkant van de Scoop en draai door tot u een kleine klik hoort. Zorg ervoor dat de Cosiscoop rechtop op een stabiele ondergrond staat en steek hem aan met een lange aansteker. U zet ze zo gemakkelijk en snel aan voordat uw terras volloopt. Geniet vervolgens 6 uur lang van een sfeervolle vlam. Wilt u hem tussentijds uitzetten? Geen probleem. Door de bedieningsknop is hij eenvoudig te doven. De volgende keer kunt u de Cosiscoop weer aansteken met een lange aansteker. De uitnodigende vlammen verleiden de toevallige passant al gauw om nog even gezellig een drankje te drinken.

Dutch Design
De Cosiscoops zijn ontworpen met een duidelijk doel: ervoor zorgen dat uw gasten zo lang mogelijk van uw terras kunnen genieten. Wanneer het afkoelt en donker wordt, bieden zij sfeervol licht. De complete collectie is ontworpen door Nederlandse designers. Dat dit prachtig stukje Dutch Design indruk maakt blijkt wel uit het feit dat de Scoops zijn uitgeroepen tot winnaar van de B3 design award 2019! Maar is het niet gevaarlijk, zo’n vlam op tafel? Nee hoor. Het glazen omhulsel houdt onoplettende handen uit de buurt. Alle producten worden gekeurd en gecertificeerd door KIWA / Gastec en dragen het CE-keurmerk. De grijze kiezelstenen maken de tafelhaard helemaal af en worden standaard meegeleverd. Welke Cosiscoop staat perfect op uw terras? De Cosiscoops zijn verkrijgbaar vanaf €69,-

 

 

 

Reacties

Reactie toevoegen